Friday , October 22 2021

Orașul Liteni va beneficia de o nouă sală de sport

Construcția acesteia a început în incinta Liceului Tehnologic “Iorgu Vârnav Liteanu” din localitate, prin Compania Națională de Investiții, în baza unui proiect valoare de peste 7 milioane de lei 

Orașul Liteni va beneficia pe viitor de o nouă sală de sport. Aceasta va fi construită în incinta campusului Liceului Tehnologic “Iorgu Vârnav Liteanu” din localitate, prin Compania Națională de Investiții, în baza unui proiect în valoare de 7 milioane de lei.

Lucrările vor fi realizate de firma suceveană SUCT, termenul de finalizare a acestora fiind de doi ani.

Proiectată pe o suprafață de 1.750 mp, noua sală de sport din Liteni va avea o capacitate de 180 de locuri, un teren multifuncțional, vestiare și toate dotările ca activitățile sportive să se desfășoare în cele mai bune condiții.

“În cadrul acestui proiect, noi, ca și Primărie, am asigurat calea de acces, pe o intrare separată, prin strada Viei, unde a fost amenajat un drum direct către sala de sport”, a precizat primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii.

În doi ani, de noua sală de sport, ar trebui să se bucure în jur de 1.300 de elevi care învață la Liceul Tehnologic “Iorgu Vârnav Liteanu” și nu numai.

Ne bucurăm că, în sfârșit, au demarat lucrările la sala de sport. Va fi un vis care devine realitate. Era necesitatea numărul 1 într-o comunitate cu tradiție în sport. Totodată, era obiectivul meu personal de când sunt profesor”, a declarat Demis Maranda, noul director al Liceului “Iorgu Vârnav Liteanu”. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …