Tuesday , October 19 2021

Opt suceveni diagnosticați cu Covid 19 au murit în noaptea de marți spre miercuri

Șapte decese au fost la Spitalul Județean Suceava. Un pacient diagnosticat cu Covid 19 a murit la Spitalul Municipal Rădăuți. Unitatea spitalicească rădăuțeană a pregătit o morgă mobilă în curte, unde a fost amplasat un container refrigerator. Mulți suceveni iau în serios recomandările DSP, numărul vaccinărilor crescând

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că în noaptea de marți spre miercuri, în județul nostru au fost înregistrate opt decese printre pacienții diagnosticați cu Covid 19. Șapte decese s-au înregistrat la Spitalul Județean Suceava, iar un pacient a decedat la Spitalul Municipal Rădăuți. Din cauza deceselor aproape zilnice unitatea spitalicească rădăuțeană a pregătit o morgă mobilă, amplasând în curte un container refrigerator pentru morții Covid.

Se pare că sucevenii încep să ia în serios avertizările și recomandările DSP, deoarece numărul vaccinărilor a crescut cu aproape 100, de luni până marți. În cursul zilei de marți, în județul nostru au fost vaccinate 329 de persoane, în creștere față de luni, când s-au vaccinat 264 de persoane. Dintre acestea, 275 au primit prima doză de vaccin, iar 54 de persoane au primit doza a doua de vaccin anti-Covid 19. La centrul de la Spitalul Gura Humorului s-au făcut opt vaccinuri împotriva Covid 19, la cel din incinta parcului ZOO Rădăuți s-au vaccinat 16 persoane, la centrul comunitar de vaccinare din Vatra Dornei s-au vaccinat opt persoane. Centrul de vaccinare de la sala de sport a Colegiului Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc a avut 18 pacienți, iar la centrul de vaccinare de la Iulius Mall s-au vaccinat 104 persoane. La Siret s-au făcut 30 de vaccinuri și 37 la drive-through amplasat la Shopping City Suceava. Alte 12 persoane s-au vaccinat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar medicii de familie din județ au vaccinat în total 54 de persoane.

Până acum, în județul nostru au fost vaccinate împotriva SarsCov2 103.990 de persoane, din care 85.199 de persoane au primit și doza a II-a de vaccin anti Covid 19. (C.R.)


Vezi si

Primăria Udești, amendată cu 25.000 de lei pentru deșeurile găsite de Garda de Mediu pe câmpurile din Chilișeni

Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Suceava a înregistrat o petiție referitoare la abandonări …