Saturday , January 28 2023

Opt locuri de joacă modernizate în Suceava, date ieri în folosință

Un alt loc de joacă va fi amenajat pe strada Amurgului și va fi dotat cu gard de protecție și camere de luat vederi

Începând de marți, 16 aprilie, opt locuri de joacă care au fost modernizate cu bani de la bugetul local al Sucevei sunt funcțio­nale. Primul anunț în acest sens a fost făcut de viceprimarul Mari­an Andronache. El a precizat, pe contul său de Facebook, că în cursul zilei de luni, 15 aprilie, s-a turnat ultimul strat de cauciuc.

„După sărbătorile pascale se vor demonta bătătoarele și su­porții de uscat rufe din veci­nătate, iar în funcție de ne­cesități se vor monta garduri de protecție și băncuțe. Copii, ieșiți la joacă!”, a menționat Marian Andronache.

Ulterior, celălalt viceprimar a ținut să comunice, pe contul său de Facebook, că „în municipiul Suceava au fost date în folosință alte 8 locuri de joacă moderne, cu echipamente noi și covor cauciucat”. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a explicat că locațiile acestor locuri de joacă sunt: str. Mesteacănului f.n.- 195 mp; str. Amurgului nr.1-100 mp; str. Lalelelor f.n. -100 mp; str. Samoil Isopescu nr. 21-100 mp; intersecția str. Plevnei cu str. Cuza Vodă f.n. – 195 mp; str. Ero­ilor nr. 44 M – 42 mp; str. Mărășești – Miron Costin – 42 mp; str. Mărășești nr.12 – 100 mp. În plus, față de cele afirmate de Marian Andronache cu o zi mai devreme, Lucian Harșovschi a anunțat, ieri, că s-a semnat contractul pentru un nou loc de joacă, amenajat pe strada Amurgului, cu o suprafață de 660 de mp. „La cererea cetă­țenilor din zonă, acolo va fi primul loc de joacă protejat cu gard de protecție și camere de luat vederi. Nu ne oprim aici, încă 10 locuri de joacă sunt bugetate pentru anul 2019”, a mai spus Lucian Harșovschi. (D.P.)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …