Friday , July 19 2024

Oprit de polițiști, un tânăr de 19 ani a descoperit că Golful pe care-l cumpărase cu o zi înainte era radiat din circulație

Marți seara, la ora 19.45, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce se deplasau pe Calea Unirii din Suceava, în apropierea pasajului CFR, au oprit pentru control un autoturism VW Golf, condus de H. Matei Cosmin, de 19 ani, din Dumbrăveni.

politia, masina noua Obiectiv

Tânărul a prezentat  cartea de identitate, permisul de conducere, certificatul de înmatriculare, polița RCA valabilă și un contract de vânzare-cumpărare, declarând că a cumpărat autoturismul în seara zilei precedente. În urma verificărilor efectuate a reieșit că mașina nu figurează în bazele de date ale Poliției Române ca fiind înmatriculată sau înregistrată, Golful respectiv figurând însă ca radiat din circulație de către autoritățile din Olanda.

Pe numele tânărului din Dumbrăveni a fost deschis dosar penal privind infracţiunea de „punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat”. De asemenea, numerele de înmatriculare  neconforme și certificatul de înmatriculare al autotuturismului au fost reținute. (O.S.)

 

Vezi si

Studentă a Facultății de Litere Suceava, premiată la numeroase concursuri pentru activitatea sa intensă ca traducător și scriitor

Ruth Naomi Lupu a absolvit recent programul de studiu Limba și literatura engleză – Limba …