Monday , October 3 2022

Operat la cap la 17 ani, dupa ce a fost lovit cu un tac de biliard si a intrat `n coma

La numai 17 ani, un t=n\r din Gura Humorului a ajuns `n com\ la spital [i a fost introdus de urgen]\ `n sala de opera]ie pentru a-i fi extras un hematom intracerebral, dup\ ce a fost lovit cu tacul de „prietenul” al\turi de care juca biliard n agresorul, `n v=rst\ de 23 de ani, este cercetat penal pentru v\t\mare corporal\ grav\
O `nc\ierare `ntr-un bar din Gura Humorului a avut, `n noaptea de joi spre vineri, un deznod\m=nt dramatic pentru unul dintre tinerii implica]i. Este vorba despre un minor de 17 ani, care a ajuns `n com\ la spital dup\ ce a fost lovit `n cap cu un tac de biliard. Agresiunea a fost sesizat\ `n jurul orei 02.00, iar agen]ii Postului de Poli]ie din Gura Humorului s-au deplasat la barul din localitate, unde l-au identificat pe C\t\lin C., `n v=rst\ de 23 de ani, [i pe S.V. aflat deja `n com\. Victima a fost transportat\ de urgen]\ la Spitalul Jude]ean Suceava, cu un diagnostic deosebit de grav. Dr. Tiberiu Br\d\]an, purt\torul de cuv=nt al UPU, a declarat c\ acesta a fost scanat cu ajutorul computerului tomograf [i i s-a depistat un hematom cranian de dimensiuni mari, care a impus interven]ia chirurgical\ neurologic\. T=n\rul se afla `ntr-o com\ de gradul III [i mai avea [i o contuzie periorbitar\ [i s=ngerare din urechea st=ng\. La momentul actual acesta se afl\ `nc\ `n stare incon[tient\ `n post-operator, iar dup\ 24 de ore de la interven]ia chirurgical\ de urgen]\ va fi trezit [i i se va opri tratamentul medicamentos pentru a-i fi verificat\ starea. Medicul a precizat c\, `n ciuda gravit\]ii, leziunea cerebral\ nu i-a atins centrii vitali ai creierului, motiv pentru care ar trebui s\-[i revin\ bine de pe urma opera]iei.
Poli]ia continu\ cercet\rile fa]\ de C\t\lin C., sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de v\t\mare corporal\ grav\, iar în func]ie de examinarea medico-legal\ se va dispune procedural. T=n\rul de 23 de ani care a b\gat un om `n spital `n com\ cu o lovitur\ de tac, s-a ales cu dosar penal. (A.D.)

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …