Wednesday , September 28 2022

Oglinzile retrozivoare ale BMW-urilor din Suceava, ultima modă a hoţilor

Intr-o singură noapte, trei autoturisme BMW parcate pe străzile din municipiul Suceava au rămas fără sticla de la oglinzile retrovizoare u prejudiciile produse de hoţi se ridică la valoarea totală de circa 1.300 de lei

~n mai puţin de 24 de ore, trei suceveni au relcamat faptul că le-au fost furate sticla de la oglinzile retrovizoare ale BMW-urilor.
Constantin C., de 35 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat prin 112 faptul că în noaptea de 19 spre 20 martie i-au sustras sticla de la oglinzile retrovizoare de la autovehicului BMW X5 proprietate personală parcat pe strada Viitorului din municipiul Suceava, prejudiciul ridicându-se la suma de 340 de lei.
Simona H., de 25 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a reclamat prin 112 faptul că în aceeaşi noapte i-a fost sustrasă sticla de la oglinzile retrovizoare ale maşinii BMW seria 7, autoturism ce era parcat pe strada Tipografiei din Suceava, paguba fiind de 200 de lei. Virgil C., de 39 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat că
în noaptea de 19 spre 20 martie
i-a fost luată sticla de la oglin-
da retrovizoare a autovehicului BMW seria 5, care era parcat pe strada Slătioarei din localitatea, paguba fiind de aproximativ 700 de lei.
Oamenii legii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciilor.
Având în vedere că aceste fapte au fost petrecute în mai puţin de 24 de ore, poliţiştii le recomandă sucevenilor să ia toate măsurile de siguranţă pentru a nu deveni victimele furturilor din autoturisme şi de componente auto. Recomandările oamenilor legii vizează montarea de sisteme de siguranţă şi alarmă, parcarea vehiculelor în zone iluminate pe timpul nopţii. Poliţiştii îi roagă pe suceveni ca atunci când au suspiciuni cu privire la provenienţa unor piese auto sau accesori prezentate spre vânzare în locuri neautorizate să sesizeze poliţia. (C.Z.)

Vezi si

Grupul Medical Provita deschide la Suceava Clinica NORD, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro 

Deschiderea Nord Suceava vine cu o serie de premiere în regiune, din punct de vedere …

No comments

  1. Ce mai patruleaza jandarmii in rest politie locala si politie deloc pe strazi mai ales seara.De cand cu masinile LOGAN asta nu mai e treaba,se fac ca fac.