Monday , January 30 2023

Oferta turistică a Bucovinei, prezentată la cel mai mare Târg de Turism

ITB Berlin, oferta turistică a județului nostru va fi prezentată alături de alte șase destinații din România

În perioada 6-10 martie 2019 are loc cel mai mare târg de turism din Europa, ITB Berlin, unde este prezentată și oferta turistică a Bucovinei, în standul Ministerului Turismului. Oferta turistică a Bucovinei este prezentată prin intermediul materialelor de promovare (hărți, broșuri de turism cultural, turism activ, turism rural), a ochelarilor VR, precum și a produselor meșteșugărești realizate manual de către copii de la Centrul de plasament “George Sidorovici” din Gura Humorului.

Potrivit celor prezentate pe contul de facebook al Centrului Național de Informare Turistică Suceava, oferta turistică a județului nostru și implicit a regiunii Bucovina va fi prezentată alături de alte 6 destinații din România: Bihor, Cluj, Constanța, Sibiu, Tulcea și Turda. De asemenea, vor fi precum și ofertele a 38 de agenți economici români prezentate la standul Ministerului Turismului. Potrivit Centrului Național de Informare Turistică Suceava, standul României este situat în Hala 7.2b, alături de Cehia și Slovacia. (D.P.)

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …