Friday , February 3 2023

Oferta de Revelion a restaurantelor și cluburilor din Suceava

Si în acest an, restaurantele și barurile din Suceava pun la dispoziția clienților oferte dintre cele mai variate. Prețurile pentru a petrece noaptea dintre ani pleacă de la 175 de lei și pot ajunge până la 325 de lei pentru o singură persoană. Unele pub-uri și restaurante din Suceava pun la dispoziția clienților oferte care cuprind inclusiv petreceri de Crăciun, dar și petreceri care vor avea loc în prima zi din an

revelion

In ultimii ani, s-a trecut de la a petrece sărbătorile acasă, alături de cei dragi, la a petrece sărbătorile la restaurant, acolo unde nu trebuie să îți faci griji pentru nimic. Vă prezentăm mai jos oferta restaurantelor și pub-urilor din Suceava pentru cei care doresc să petreacă Revelionul în oraș.
Cei de la Centru Vechi le promit clienților care aleg să petreacă noaptea dintre ani în compania lor o seară cu un meniu rafinat, cu muzică de excepție și cu multă voie bună și distracție. Cei care vor să petrecă seara dintre ani la Restaurant Centru Vechi trebuie să plătească 325 lei pentru o persoană. Meniul va fi pregătit de masterchef George Topârceanu. In ceea ce privește muzica, atmosfera va fi întreținută de un Show Team.
Cei care doresc să petreacă Revelionul la Crama cu Staif vor plăti 275 lei/persoană. Echipa localului promite o seară cu muzică de excepție, alături de un Show Team.
Oscar Wilde Irish Pub&Restaurant organizează duminică, 25 decembrie, începând cu ora 23:30, Christmas at Oscar Wilde Pub, petrecere de Crăciun la care intrarea este gratuită. Oferta de Revelion a celor de la Oscar Wilde este all-inclusive și cuprinde bufet suedez și băutură nelimitată, la prețul de 249 lei pentru o persoană, iar pentru grupurile de minimum 10 persoane se oferă extra un discount de 15% la suma totală. Pentru a păstra tradițiile de sărbători, cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani la Oscar Wilde vor primi urări de bine din partea unui grup de urători tradiționali.
Taverna Bachus pune la dispoziția clienților o seară cu muzică de petrecere, bucate și băuturi pentru toate gusturile. Oferta pentru Revelion 2017 cuprinde masa festivă și open bar, la prețul de 249 lei/persoană. De asemenea, în zorii zilei de 1 ianuarie, Taverna Bachus le oferă clienților din partea casei o ciorbă rădăuțeană sau de burtă. Programul artistic va fi susținut de Ionel Pădurariu și Formația Dinamic, Botoșani.
Casa Bucovineană promite clienților săi o petrecere de neuitat în frumoasa Bucovină, cu meniuri alese și muzică live, alături de formația Univers Band. Prețul pentru a participa la petrecerea de Revelion este de 500 lei/pereche. De asemenea, cei care doresc pot participa și la Carnavalul organizat în prima zi din 2017, unde prețul este de 160 lei/pereche.
Lounge Suceava organizează, în seara de Crăciun, seară de club. In ceea ce privește oferta pentru seara de Revelion, aceasta cuprinde bufet și open bar la prețul de 280 de lei pentru o persoană. De asemenea, în serile de 2-3 ianuarie, Padrino Lounge Suceava organizează evenimentul Discoteca de altădată.
Oferta pentru seara de Revelion a Padrino Suceava cuprinde masa de Revelion cu șampanie și vin, la prețul de 219 lei pentru o persoană. Atmonsfera va fi întreținută de artiști live.
Versus Bar & Restaurant are o ofertă pentru seara dintre ani care cuprinde bufet suedez, băutură nelimitată, șampanie din partea casei la cumpăna dintre ani, foc de artificii de exterior și interior la intrarea în 2017, la prețul de 249 lei pentru o persoană. De asemenea, seara va animată de invitați surpriză și urători tradiționali.
Echipa restaurantului Vivendi le-a pregătit clienților din ultima seară a lui 2016 o ofertă ce cuprinde masa de Revelion cu 3 feluri principale, desert și open bar la prețul de 280 lei pentru o persoană. Muzica va fi asigurată de trupa General Musik.
Hotel Continental Suceava organizează în acest an Revelion 2017 în stil moldovenesc, cu o petrecere în care tradițiile și ospitalitatea zonei se vor împleti cu atmosfera autentică a urătorilor și a dansurilor populare dobândite din moși-strămoși, la prețul de 240 de lei/persoană. Meniul va cuprinde produse tradiționale, din care nu vor lipsi sărmăluțele bucovinene, precum și băutura, iar seara se va încheia cu un tort festiv. Echipa Hotel Continental promite clienților hore săltărețe, dansatori de prin părțile locului, mâncăruri bucovinene și multă voie bună.
Echipa hotelului Sonnenhof le-a pregătit clienților care își vor petrece noaptea dintre ani alături de ei un pachet de Revelion care cuprinde cina de Revelion, masa de prânz din prima zi a anului, dar și cina care va fi servită la petrecerea de pe 1 ianuarie, la prețul de 650 lei pentru o persoană.
Restaurant Brădet asigură clienților săi masa de Crăciun în sistem catering. In ceea ce privește oferta din seara dintre ani, prețul pentru o singură persoană este de 300 lei, în acesta fiind inclusă cina din noaptea de Revelion, dar și băutura.
Cei care aleg să petreacă noaptea dintre ani la Restaurant Zamca vor plăti 590 lei pentru două persoane, preț care include meniul cinei de Revelion și băutura. Muzica va fi asigurată de formația Versus Band.
Restaurantul “La Cetate” oferă clienților din seara de Revelion un meniu care cuprinde trei feluri de mâncare, fructe și șampanie la prețul de 175 lei/persoană. (Alexandra IONICA)
 

Vezi si

Foresta a debutat cu o înfrângere în amicale

Echipa antrenată de Dorin Goian a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul-test disputat …

One comment

  1. As vrea si eu am auzit căci mincarea e foarte buna la centru vechi