Saturday , June 22 2024

Obosit după un botez, un bărbat a adormit la volan și a ajuns cu mașina în râul Suha

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.30, C. Constantin, din Ostra, a venit cu familia de la un botez. Ajuns la domiciliu a venit și socrul său, R. Vasile, de la o nuntă. Cei doi au stat de vorbă, timp în care R. Vasile a mai consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 03.15, C. Constantin  i-a spus socrului că îl va duce la domiciliu său cu mașina. Astfel cei doi s-au urcat în autoturismul marca Land Rover, condus de către C. Constantin.  În timp de se deplasau pe strada Băișescu, au intrat pe un drum forestier, timp în care conducătorul autoturismului a adormit la volan, și a plonjat în albia râului Suha.

În urma impactului, pasagerul din dreapta, R. Vasile acuza dureri în zona spatelui, motiv pentru care la fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care l-a  transportat la Spitalul de Urgență Gura Humorului, și ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava, cu diagnosticul traumatism coloană dorso lombară și traumatism șold  drept.

Condunătorul auto C. Constantin a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0. Polițiștii au au stabilit faptul că fapta a fost comisă pe un drum nedestinat circulației publice și au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Șase persoane implicate într-un accident pe strada Gheorghe Doja din Suceava (FOTO)

Sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, un accident rutier în care au fost implicate două …