Wednesday , September 28 2022
Breaking News

Sucevenii din zona de carantina, obligati de luni sa-si acopere gura si nasul cand ies din casa

În zonele de carantina, adica Suceava si cele 8 comune din imprejurimi, va fi obligatorie, de luni, acoperirea gurii și a nasului de către cei care ies din case.

masca obligatorie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava are în vedere ca, în ședința din seara zilei de duminică, 5 aprilie, să adopte o serie de măsuri suplimentare față de cele care au fost luate până în prezent, în scopul prevenirii și limitării efectelor epidemiei de coronavirus.

Prefectul Alexandru Moldovan a confirmat că de luni, 6 aprilie, va fi obligatorie pentru persoanele care ies din casă acoperirea nasului și a gurii. „Avem în vedere o serie de măsuri ce vor fi adoptate în seara asta. Se aplică de mâine (luni, 6 aprilie – n.r.). Va fi instituit și un inel de protecție în jurul Spitalului Județean. Vor fi obligatorii (pentru acoperirea nasului și a gurii – n.r.) purtarea de măști sau a oricăror alte modalități de protecție, precum fularele”, a mai precizat prefectul.

El a mentionat că vor fi comunicate respectivele măsuri imediat după ce se parcurge procedura ca atare în astfel de situații. (D.P.)

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …