Sunday , March 3 2024

Sucevenii din zona de carantina, obligati de luni sa-si acopere gura si nasul cand ies din casa

În zonele de carantina, adica Suceava si cele 8 comune din imprejurimi, va fi obligatorie, de luni, acoperirea gurii și a nasului de către cei care ies din case.

masca obligatorie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava are în vedere ca, în ședința din seara zilei de duminică, 5 aprilie, să adopte o serie de măsuri suplimentare față de cele care au fost luate până în prezent, în scopul prevenirii și limitării efectelor epidemiei de coronavirus.

Prefectul Alexandru Moldovan a confirmat că de luni, 6 aprilie, va fi obligatorie pentru persoanele care ies din casă acoperirea nasului și a gurii. „Avem în vedere o serie de măsuri ce vor fi adoptate în seara asta. Se aplică de mâine (luni, 6 aprilie – n.r.). Va fi instituit și un inel de protecție în jurul Spitalului Județean. Vor fi obligatorii (pentru acoperirea nasului și a gurii – n.r.) purtarea de măști sau a oricăror alte modalități de protecție, precum fularele”, a mai precizat prefectul.

El a mentionat că vor fi comunicate respectivele măsuri imediat după ce se parcurge procedura ca atare în astfel de situații. (D.P.)

Vezi si

Ordin de protecție emis de polițiști împotriva unui bărbat din Vicovu de Sus care și-a dat mama afară din casă și a jignit-o

Vineri, la  ora 13:00, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizaţi  de către o …