Tuesday , January 31 2023

Oameni puși pe drumuri de un bărbat de 38 de ani din Hănțești care amenința că se sinucide ca să-și „sensibilizeze” nevasta

În data de 29 noiembrie, la ora 17.10, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost sesizată prin 112 despre faptul că, T. M., de 38 ani, din Hănțești, a plecat de la locuința sa cu intenția de a se sinucide în barajul Hănțești.

politia, masina noua Obiectiv

Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că bărbatul respectiv, în urma unor discuții contradictorii cu soția sa, a urcat la volanul autoturismului și a plecat de acasă spre lacul de acumulare din localitatea Hănțești. De aici a apelat telefonic preotul din localitate, căruia a început să-i povestească despre neînțelegerile pe care le are cu soția sa precum și faptul că este în zona barajului din localitate și nu mai are rost să trăiască. În acest timp preotul a apelat telefonic un frate al lui T.M., spunându-i despre discuția pe care a avut-o cu fratele său, iar acesta a apelat 112.

În timp ce se efectuau căutări în zona barajului, polițiștii au fost anunțați că T. M. S-a întors acasă. Cel în cauză a fost identificat la locuință unde a declarat că doar a încercat să o sensibilizeze pe soția sa prin acest gest și nu a avut gânduri suicidale. Împreună cu un echipaj ambulanțier cel în cauză a fost preluat și transportat la UPU Suceava, iar apoi la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni, unde în urma consultului de specialitate medicul a opinat că nu este necesară internarea celui în cauză.

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …