Wednesday , February 8 2023

O vâlceancă a fost lăsată fără bani şi telefon după ce a venit cu un rădăuţean din Italia

Femeia a plătit combustibilul maşinii şi toate taxele pe drum, însă a fost lăsată de individ la Suceviţa, fără 250 de euro, 400 de lei şi telefonul mobil  

politie

In data de 9 iulie 2015, la ora 20.30, Postul de Poliţie Marginea a primit o plângere din partea Elenei Anghel, de 36 de ani, din oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea, despre faptul că Ilie Motriuc, de 35 de ani, din municipiul Rădăuşi, i-a furat 250 de euro, 400 de lei şi un telefon mobil. Femeia a declarat că în timp ce era în oraşul Firenze din Italia, a fost invitată la o cafea de Ilie Motriuc, care i-a propus să vină împreună în România, la Straja, la domiciliul individului. Cei doi s-au urcat împreună în maşina lui Ilie Motriuc, iar Elena Anghel a alimentat autoturismul şi a plătit toate taxele pe drum.
Când au ajuns pe raza comunei Suceviţa, în zona împădurită, în jurul orei 19.30, vâlceanca i-a spus şoferului că are nevoie la toaletă. Acesta a oprit maşina, timp în care Elena Anghel s-a îndepărtat de vehicul. Când s-a întors, aceasta a observat că geanta în care avea obiecte de uz personal era aruncată pe carosabil, iar maşina plecase de la faţa locului. Femeia a observat că din portofelul pe care îl avea în maşină, îi lipseau banii, respectiv suma de 250 de euro şi 400 de lei, precum şi telefonul mobil în valoare de 150 de euro.
Poliţiştii au demarat o acţiune pentru prinderea rădăuţeanului, însă în jurul orei 22.00 au reuşit să găsească doar autoturismul Volkswagen Golf al bărbatului, urmând ca cercetările să fie continuate pentru depistarea acestuia. Victima a declarat că nu a fost lovită sau agresată în vreun fel de Ilie Motriuc. (C.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …