Wednesday , February 8 2023

O tânără lovită de o mașină a fugit de la locul accidentului

O tânără de 22 de ani, lovită de o mașină într-o parcare din Gura Humorului, a fugit de la locul accidentului și a mers la spitalmasina-politia-rutiera

La data de 7 august 2018, în jurul orei 12.30, Compartimentul Rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a fost anunțat despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul orășe­­nesc Gura Humorului a ajuns Mihaela S., de 22 de ani, din comuna Pojorâta, care a afirmat faptul că a fost victima unui accident rutier.

Înainte de apelul primit de la spistal, la sediul Poliției orașului Gura Humorului s-a prezentat și Adrian Condur, de 58 de ani, din localitate, care a anunțat produ­cerea accidentului, însă cu preciza­rea că a decis să meargă la sediul poliției, deoarece tânăra lo­vită a plecat de la fața locului, neștiind dacă se va prezenta la vreo unitate medicală.

Polițiștii au constatat că, în jurul orei, 12.15, Adrian Condur, în timp ce conducea autoturismul Skoda Octavia în parcarea din fața Magazinul Făget, având di­rec­­ția de deplasare Frasin către Suceava, a fost surprins de apa­­­riția dintre mașinile parcate a pietonului Mihaela S., care s-a angajat în fugă în traversarea căii de acces, dinspre magazin către strada principală, prin loc nemarcat și fără să se asigure cores­pun­zător, fiind acroșată lateral de că­tre autovehicul.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tinerei căreia i s-a stabilit diagnosticul „plagă contu­­ză superficială cu avulsie te­gu­­mentară haluce stâng”, fără a rămâne internată.

Atât șoferul cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în ambele cazuri, Adrian Condur fiind dus la Spitalul orășenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de Compartimentul Rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din cul­pă”. (D.Z.)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …