Monday , December 4 2023

O tanara din Falticeni s-a urcat pe o macara, amenintand ca se va sinucide

 Georgeta Paulina P\durariu, cu mai multe tentative de suicid la activ, s-a suit pe macaraua din fa]a Spitalului Municipal F\lticeni, ieri `n jurul orei 16.00, `ns\ din fericire, t=n\ra nu [i-a dus planul la cap\t, fiind convins\ de poli]i[ti [i pompieri s\ coboare

~n Joia Mare, o t=n\r\ din municipiul F\lticeni a hot\r=t c\ a sosit vremea s\ `[i pun\ cap\t zilelor. Georgeta Paulina P\durariu, `n v=rst\ de 27 de ani, s-a urcat, `n jurul orelor 16.00, pe o macara aflat\ `n curtea Spitalului Municipal F\lticeni. Coco]at\ sus pe macara, femeia a `nceput s\ strige [i s\ amenin]e c\ se va sinucide. Oamenii care au v\zut-o, speria]i, au sunat imediat la 112.
La fa]a locului au sosit mai multe echipaje de poli]ie [i pompieri. Ace[tia au purtat discu]ii cu t=n\ra, `ncerc=nd s\ o determine s\ renun]e la planurile sale sinuciga[e.
~n cele din urm\, dup\ mai bine de o or\ de negocieri, femeia a renun]at la suicid [i s-a cobor=t de pe macara. Poli]i[tii sus]in c\ t=n\ra nu se afl\ la prima `ncercare de a-[i pune cap\t zilelor. Aceasta a `ncercat `n urm\ cu ceva timp s\ `[i taie venele, fiind internat\ [i la Sec]ia de Psihiatrie de la Burdujeni, `n mai multe r=nduri. Se pare c\ Georgeta Paulina este suferind\ de boli psihice, acesta fiind [i motivul pentru care a recurs la gestul amintit mai sus.
Femeia a fost transportat\ la spital, pentru investiga]ii suplimentare, poli]i[tii continu=nd cercet\rile, urm=nd s\ se dispun\ procedural. (P.B.)

Vezi si

O bătrână de 82 de ani a murit într-un incendiu izbucnit într-o casă din Drăgușeni

Duminică, în jurul orei 13.30, a afost anunțată izbucnirea unui incendiu la o casă din …