O tânără de 21 de ani a murit și o alta, de 19 ani, a fost grav rănită, după ce o betonieră a intrat pe contrasens, la Preutești

reportersite
25 septembrie 2020, 21:45

Vineri dimineata, la ora 07:02, Poliția Fălticeni a fost sesizat prin 112, despre faptul că pe D.J 208, pe raza localității Preutești, s-a produs un accident rutier  soldat cu decesul unei persoane.

 

Echipa operativă din cadrul Compartimentului Rutier s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care s-a stabilit că accidentul de circulație s-a produs în următoarele împrejurări:

La data de 25.09.2020, ora 07:00, conducătorul auto M. Petru de 30 ani din Fălticeni, în timp ce conducea autoutilitara marca Iveco pe D.J 208, pe raza localității Basarabi, jud. Suceava, din direcția  Fălticeni către Dolhasca, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Renault, condus de numita Țipău Roxana de 19 ani din Dolhesti, care circula din sens opus.

 

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto M. Petru, care a pătruns pe constrasens.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto Țipău Roxana și vătămarea corporală a numitei F. Gabriela de 20 de ani din Dolhesti, pasageră în autoturismul Renault. F. Gabriela a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul jud. Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul ”politraumatism prin accident rutier”.

 

 

Conducătorul auto M. Petru a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 și i se vor preleva mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul mun. Fălticeni. (O.S.)

FOTO – ISU SUCEAVA