Wednesday , December 7 2022

O tânără de 19 ani s-a prezentat la spital spunând că a fost rănită într-un accident petrecut cu o săptămână în urmă

Duminică, 3 octombrie, în jurul orelor 15.00, lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului au fost sesizați cu privire la faptul că la Spitalul Gura Humorului s-a prezentat o persoană care afirmă faptul că este victima unui accident rutier din data de 26 septembrie 2021, pe raza localitatii Capu Câmpului, în timp ce se afla ca pasager într-un autoturism.

În urma discuțiilor purtate cu victima și persoanele ce o însoțeau, polițiștii au stabilit că în ziua de 26.09.2021, în jurul orelor 14.30, R. Magdalina, de 66 de ani, din Valea Moldovei,în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DC 28A, din direcția Păltinoasa către Valea Moldovei, la intersecția cu DJ 177C, nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism Audi condus de C. Ionuț, de 28 de ani, din  Berchișești, care circula regulamentar din direcția Valea Moldovei spre Capu Câmpului. După producerea evenimentului, la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală 10 Gura Humorului, care a soluționat accidentul, fiind încadrat ca un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, întrucât persoanele implicate au declarat verbal că nu au suferit leziuni în urma acestuia.

Duminică, 3 octombrie, la Spitalul Gura Humorului s-a prezentat C. Adina-Ramona, de 19 ani, din comuna Comănești, care a declarat verbal faptul că se face victima accidentului rutier din data de 26.09.2021, întrucât se afla în calitate de pasager, pe bancheta din spate a autoturismului Audi, stabilindu-se următorul diagnostic: „traumatism toracico-abdominal drept vechi declarativ”, victima nerămânând internată.

Tinerei i s-a adus la cunoștință în scris, faptul că are dreptul de a depune plângere penală timp de 90 de zile de la producerea evenimentului, precum și faptul că se poate prezenta la Serviciul de Medicină Legală în vederea eliberării unui certificat medico-legal, aceasta declarând în scris faptul că nu dorește să depună plângere și nici să se prezinte la S.M.L. Suceava pentru eliberarea unui certificat medico-legal.

 

Vezi si

Ioan Balan cere miniștrilor Sănătății și Energiei soluții urgente în vederea găsirii unui furnizor de energie  pentru Spitalul Județean Suceava

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a depus o interpelare adresată ministrului Sănătății și ministrului …