Sunday , October 2 2022

O tânără care acum un an şi-a omorât soţul într-un accident, încătuşată cu scandal pentru că gonea cu maşina prin Suceava, fără permis

 Adina Prisacariu, de 20 de ani, din Grăniceşti, a fost surprinsă în timp ce gonea cu maşina pe străzile Sucevei cu o viteză de 75 km/h. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, reuşind însă să o ajungă după o urmărire de aproape un kilometru. Tânăra a refuzat să prezinte documentele poliţiştilor şi chiar a devenit agresivă, agenţii fiind nevoiţi să o încătuşeze. Adina Prisacariu a rămas fără permis de conducere, după ce pe 1 august 2014, a produs un accident rutier în Dumbrăveni, în urma căruia soţul ei şi-a pierdut viaţa

 adina prisacariu (Copy)


 
In data de 26 aprilie 2015, în jurul orei 19.26, un echipaj mixt din cadrul Biroului Rutier Suceava şi Poliţiei Locale Suceava, în timp ce controla şi supraveghea traficul rutier pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, a făcut semnal re-gulamentar de oprire, având în funcţiune concomitent semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, precum şi cu braţul stâng întins pe geamul portierei din stânga faţă a autovehiculului de poliţie, autoturismului marca BMW, deoarece a fost înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 75 km/h, cu 25km/h peste limita legală pe acel sector de drum.
Tânăra aflată la volan nu s-a conformat, a mărit viteză, continuându-şi deplasarea spre Calea Unirii, încercând să se sustragă de la controlul rutier, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea BMW-ului pe mai multe străzi pe o distanţă de circa un kilometru. Poliţiştii i-au cerut şoferiţei să prezinte documentele personale şi ale autovehiculului, dar acesta a refuzat să le prezinte, ignorând solicitările repetate ale agenţilor.
Poliţiştii i-au spus tinerei că îi vor controla amănunţit autovehiculul pentru a-i găsi documentele personale şi  ale maşinii, precum şi dacă are în interiorul vehiculului obiecte sau bunuri nelegale. Pe bancheta din spate a autoturismului era o poşetă, iar când agenţii de poliţie au încercat să pună mâna pe ea, şoferiţa a devenit agresivă, trăgând de poşetă şi ţipând. Cum tânăra era agresivă şi refuza să se supună controlului a fost somată că împotriva ei se vor folosi spray-ul cu substanţe iritant lacrimogene şi eventual încătuşarea. Aceasta nu s-a potolit şi a continuat  să aibă un limbaj necorespunzător, motiv pentru care a fost încătuşată.
In poşeta ei, poliţiştii au găsit cartea ei de identitate, stabilind astfel că se numeşte Adina Gabriela Prisacariu, de 20 de ani, din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti. In autovehiculul condus de aceasta se mai afla pe scaunul din dreapta faţă fratele Adinei, respectiv Bogdan George O., de 16 ani, tot din satul Slobozia Sucevei. Adina Gabriela Prisacariu a fost urcată în maşina poliţiei şi dusă la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, la faţa locului rămânând fratele acesteia precum şi autovehiculul BMW. La sediul poliţiei, la ora 20.46, Adina Gabriela Prisacariu a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Din verificările făcute în evidenţele poliţiei a reieşit că Adina Gabriela Priscariu este posesoare de permis de conducere categoria B, care figurează ca fiind reţinut fără drept de circulaţie pentru comiterea în data de 1 august 2014 a infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Tânăra s-a ales cu un nou dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Adina Prisacariu şi-a omorât soţul anul trecut într-un accident rutier produs în Dumbrăveni
In data de 1 august 2014, în jurul orei 18.00, un tragic accident a avut loc pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni la ieşire spre Botoşani. Adina Gabriela Prisacariu, de 20 de ani, din localitatea Slobozia Suceveni, comuna Grăniceşti, în timp ce conducea autoturismul Mercedes E Classe cu volanul pe dreapta, într-o zonă cu linie continuă a făcut o depăşire neregulamentară şi fără să se asi-gure, încercând să depăşească un Volkswagen LT, însă din sens opus venea o autocisternă condusă de Samuil Culcsar, de 33 de ani, din judeţul Sălaj, cu care a intrat în coliziune frontală, chiar dacă şoferul tir-ului a încercat să evite impactul şi a tras dreapta de volan părăsind cu cabina partea carosabilă, ajungând în apropierea unui peco.accident dumbraveni (Copy)
In urma accidentului a decedat soţul şoferiţei – Dragoş Prisacariu, de 25 de ani, din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, în timp ce tânăra de la volan s-a ales cu leziuni grave, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale. Bărba-tul din Sălaj a suferit şi el răni, însă mai uşoare, el lovindu-se cu capul de volan. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, după care a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Adina Prisacariu nu a putut fi testată cu etilotestul din cauza rănilor suferite, însă la spital i-au fost prelevate probe de sânge pentru determinarea alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit pe numele Adinei Prisacariu un dosar penal pentru ucidere din culpă. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …

5 comments

  1. Cat tupeu pe taranii astia din judetul Suceava, in trafic toti se cred niste zmei.

  2. Doamne ce inconstienta. Nesimtire curata.

  3. da, confirm, este nesimtire

  4. Asta e chiar nesimntire

  5. cata nesimtire….