Sunday , February 5 2023

O tânără a fost găsită înecată într-un pârâu din Ilișești

O tânără de 25 de ani s-a certat cu mama ei și a fugit de acasă. Trupul acesteia a fost descoperit a doua zi în pârâul Ilișasca, pe raza satului Brașca medicina legala

La data de 1 iulie 2018, pe la ora 11.00, polițiștii din Moara au fost anunțați de Adina B., de 49 de ani, din satul Brașca, comuna Ilișești, despre faptul că s-a certat cu fiica sa, Marta B., în vârstă de 25 de ani, care a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

Tânăra locuiește în satul Brașca împreună cu mama sa, Adina B., cu sora și fratele său. In după-amiaza de 30 iunie a.c., pe la ora 14.00, în urma unor neînțelegeri cu mama sa, Marta B. s-a încuiat în bucătărie. Cum  mama sa avea treabă la bucătărie, i-a cerut acesteia pe un ton ridicat să deschidă ușa, oca­zie cu care tânăra a ieșit pe ușă și a fugit prin spatele casei. Văzând că Marta B. nu se mai întoarce acasă, mama acesteia, Adina B., a căutat-o prin grădini, cât și la rudele din localitate, atât în ziua plecării fiicei sale, cât și în ziua următoare, fără a o găsi, însă. Ulterior, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost anunțați prin 112 de către un localnic din Ilișești despre faptul că a găsit-o înecată în pârâul Ilișașca pe Marta B.. Cadavrul era agățat de o creangă în pârâul Ilișasca din satul Brașca. Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării necropsiei.

Din investigațiile anchetatorilor a rezultat faptul că, în trecut, tânăra a fost internată din cauza unor depresii. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de Postul de Poliție Ilișești. (D.Z.)

 

Vezi si

CSU Suceava a reluat campionatul cu o înfrângere la limită în fața celor de CSM București

CSU Suceava a reluat campionatul Ligii Naționale la handbal masculin cu o înfrângere la limită, …