Wednesday , February 8 2023

O suceveancă, dansatoare la bară în Italia, arestată în Sicilia pentru trafic de cocaină și marijuana

O tânără de 27 de ani originară din comuna suceveană Moldovița a fost arestată în Italia, împreună cu alți doi cetățeni italieni, pentru trafic de droguri . In mașina cu care se deplasau cei trei, polițiștii italieni au găsit un kilogram de marijuana și 2,2 grame de cocaină

Maria-Agata-Palermo-Florentina-Goriuc-e-Giovanni-Indovino-640x313
Maria Agata Palermo (stânga), Florentina-Goriuc și Giovanni Indovino

 O suceveancă a fost arestată după ce a fost prinsă cu droguri în provincia italiană Catania. Florentina Goriuc, de 27 de ani, din comuna Moldovița, se afla într-o mașină cu doi cetățeni italieni. În urma unui control de rutină făcut de carabinierii italieni, în autoturismul cu care se deplasau cei trei au fost găsite un kilogram de marijuana și 2,2 grame de cocaină.

Polițiștii i-au arestat pe cei trei ocupanți ai vehicu­lului, toți trei infractori cu antecedente penale în traficul de droguri, furturi și agresiune, confiscând totodată drogurile. Florentina Goriuc, de 27 de ani, care lucrează ca dansatoare la bară în Italia, conform presei din Peninsulă, Maria Agata Palermo, de 31 de ani, și Giovanni Indovino, de 49 de ani, toți rezidenți în Catania, au fost arestați. Conform site-ului italian www.grandangoloagrigento.it, în urma unei acțiuni de combatere a traficului de droguri în zona Sicilia, carabinierii italieni au observat pe porțiunea de autostradă ce duce spre Dittaino o mașină ce rula cu viteză mare, iar cei trei ocupanți aveau un comportament foarte suspect. Cum întunericul se lăsase, iar autoturismul nu avea luminile aprinse, carabinierii au oprit mașina, una dintre pasagere având un comportament agresiv la vederea agenților de poliție.traficanta moldovita

Sub picioarele femeii ce stătea pe scaunul din dreapta față, Maria Agata Palermo, polițiștii au găsit un pachet mare acoperit cu celofan, în interiorul căruia se afla un kilogram de marijuana. În plus, în buzunarele ­ita­liencei a mai fost găsită și cantitatea de 1,6 grame de cocaină.

Totodată, carabinierii au găsit și asupra sucevencei Florentina Goriuc cocaină. Cele două femei și șoferul mașinii au fost arestați pe loc. Procurorii italieni au stabilit însă că cei trei pot fi cercetați sub arest la domiciliu. (Dănuț ZUZEAC)

 

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …