O suceveancă a fost călcată ieri în stația de la Policlinică de autobuzul TPL cu care călătorise

reportersite
28/02/20 ora:4:55am

Femeia de 84 de ani a vrut să coboare, dar șoferul a plecat de pe loc fără să aștepte ca femeia să iasă și apoi să închidă ușile. Bătrâna a căzut și a fost călcată cu rotile din spate ale autobuzului peste picioare

O suceveancă de 84 de ani, pasageră într-un autobuz, a fost călcată ieri peste membrele inferioare atunci când a vrut să coboare din mij­locul de transport în stația de la Policlinică.

Ieri dimineață, în jurul orelor 10:26, Vasile A., de 45 de ani din comuna Şcheia, conducea autobuzul marca Irisbus pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, din direcția Centru spre Areni, efectuând transport public de persoane, iar la plecarea de pe loc din stația transport public de la Policlinică nu a respectat obligația de a aștepta toți pasagerii să coboare și de a pleca cu ușile închise. În acel moment, Virginia N., de 84 de ani, din Suceava, a intenționat să coboare din autobuz, dar a căzut în exterior și a fost călcată cu puntea din spate a autobuzului peste picioare.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerei, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea de investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la Spitalul Județean Suceava i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)