Sunday , November 27 2022

O stradă din centrul Sucevei a fost reabilitată

Încet, dar sigur vor fi străzi reparate în tot orașul! Cel puțiun acesta pare să fie mesajul pe care viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, încearcă să îl transmită prin majoritatea postărilor pe care le are pe contul său de facebook. Recent, el a anunțat că strada Gherasim Buliga, din zona centrală a municipiului reședință de județ, a fost reabilitată în totalitate prin schimbarea covorului asfaltic, refacerea trotuarelor și înlocuirea bordurilor.

Aceste lucrări vin în continuarea celor de pe strada Mihai Eminescu și fac parte din proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului. Lucrările executate și finalizate recent au presupus și reabilitarea unor străduțe și alei adiacente străzii Gherasim Buliga. Nu au fost uitate trotuarele și accesele la scările de bloc care, de asemenea, au fost asfaltate.

Potrivit informațiilor transmise de Lucian Harșovschi, suprafața de stradă asfaltată este de 2.221 metri pătrați, suprafața de trotuar este de 228 mp, iar borduri mici s-au pus în lungime de 250 metri, cele mari fiind pe o lungime semnificativ mai mare, de 486 metri. Totodată, au fost extinse parcările auto. Desigur, asta acolo unde terenul a permis. De asemenea, grija a fost pentru spațiul verde, unde a fost înlăturat gardul viu îmbătrânit și va fi regazonată toată zona. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …