Sunday , February 5 2023

O șoferiță a apăsat involuntar pe accelerație și s-a prăbușit 7 metri în albia unui pârâu din Sadova

Duminică, în jurul orei 13:30, D. Mirela, din orașul Anina,  Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism marca Skoda pe str. Pârâul Zbrancani din Sadova,  datorită lipsei de experiență a pierdut controlul direcției de deplasare și, accelerând involuntar, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe laterala dreaptă în albia Pârâului Zbrancani, la o diferență de nivel de aproximativ 7 m.

În autoturism se mai afla ca pasager pe locul din dreapta față D. Ileana, de 76 ani, din Sadova, care suferit leziuni corporale, fiind preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticată cu  TCC-plagă contuză regiunea parietală stânga și contuzie coloană dorsolombară.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

Vezi si

Ministrul Sănătății le reamintește medicilor: Solicitarea de bunuri materiale sau bani pentru un act medical, intolerabilă, constituie faptă penală 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, sâmbătă, că este “absolut inacceptabil” ca medicii să ceară …