Monday , May 27 2024

O politista de la Brodina a daramat un semafor, in centrul Radautiului

N agentul de poli]ie Ana Maria C`rj\, numit\ anul acesta adjunct [ef de post la Brodina, a distrus ieri diminea]\ cu ma[ina pe care o conducea semaforul din fa]a Magazinului General n superiorii s\i spun c\ incidentul auto se va rezolva la buna `n]elegere `ntre agent [i firma de asigurare,  pentru c\ nu au existat r\ni]i

Agentul de poli]ie Ana Maria C`rj\, de loc de prin p\r]ile F\lticeniului, numit\ anul acesta adjunct [ef de post la Brodina, a d\r=mat ieri diminea]\ un semafor din centrul R\d\u]iului, tocmai pe c=nd voia s\ vireze la dreapta cu un automobil Skoda Octavia, proprietatea personal\ a poli]istei,  pentru a ajunge la sediul poli]iei r\d\u]ene. Potrivit martorilor, a fost vorba de o neacordare de prioritate,  ma[ina condus\ de poli]i[t\ [i o alta care a fost implicat\ `n incidentul rutier disput=ndu-[i micul spa]iu de la intersec]ia din Pia]a Unirii, `n col]ul parcului, l=ng\ Magazinul General. T=n\ra poli]i[t\ venit\ de la Brodina ar fi dorit s\ intre mai repede `n curb\, dar alt [oferi i-a t\iat calea astfel `nc=t ea nu a vut de ales dec=t spa]iul verde [i implicit semaforul din zon\, transformat, `ntr-o secund\, `ntr-un fel de instala]ie de Cr\ciun.
Colegii s\i de la poli]ia r\d\u]ean\ au `mprejmuit imediat perimetrul [i au transportat ma[ina Anei Maria C`rj\ `n curtea unit\]ii, s\ fie ferit\ de ochii publicului. Cel\lalt [ofer implicat `n incidentul rutier a fost de asemenea ad\postit iar `n urma discu]iilor purtate `ntre cei doi participan]i la trafic, s-a  c\zut de acord c\ disputa poate fi rezolvat\ pe cale amiabil\, `n baza unui schimb de documente de asigurare. S-a convenit astfel ca agentul Ana Maria C`rj\ s\ ias\ basma curat\ o firm\ de asigur\ri um=nd s\ pl\teasc\ pagubele rezultate din coliziune dar [i cele aferente refacerii semaforului distrus.
Primarul municipiului R\d\u]i, Aurel Ol\rean, nemul]umit de activitatea poli]iei ora[ului, [i-a adus aminte c\ acum doi ani, un consilier local  – Dorin Vataman, a intrat de asemenea cu ma[ina `ntr-un semafor [i nu l-a sanc]ionat nimeni. “Acum doi ani, dup\ incidentul cu domnul Vataman, care [i-a proptit ma[ina `ntr-un semafor, am decis s\ elimin\m pe c=t se poate semafoarele de la intersec]ii [i s\ instal\m sensuri giratorii. Se pare c\ m\surile pe aceast\ linie nu au fost suficiente”, a declarat primarul Aurel Ol\rean.
Purt\torul de cuv=nt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Pan]iru, a declarat c\ incidentul rutier din centrul R\d\u]iului `n care a fost implicat adjunctul [efului de post de la Brodina, Ana Maria C=rj\ nu a fost `nregistrat ca accident rutier pentru c\ aceasta `mpreun\ cu cel\lalt participant la trafic au c\zut de acord s\ `[i rezolve problemele prin intermediul firmei de asigur\ri, inclusiv repunerea `n func]iune  a semaforului distrus. (Neculai RO{CA)

Vezi si

Adrian Popoiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Siret. Flutur: Orașul se află pe drumul cel bun și va avea autostradă

Adrian Popoiu a avut duminică, 26 mai, lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar …

No comments

  1. Ce sa-ti spun ce mare stire! Mai Neculai Rosca, hai sa-ti explic cea mai simpla logica, pe care tocmai tu n-o ai. Sti cine sunt asa de drastici la adresa politistilor? Infractorii. Cu cat indivizii din Romania sunt incadrati de la contraventie spre infractiune pe un grafic, cu atat sunt mai “severi” cu ceilalti din jurul lor, culmea nesimtirii.
    Dar daca politistii din Romania ar fi la fel de exigenti ca cei din statele civilizate sti ce cozi ar fi la amenzi si la puscarii?
    D-ra politist sa-si repare cat mai repede si bine masina prin firma de asigurari. Oricum este accident usor, nu ce vrea sa para din articolul de 2 bani. Un articol ca lumea si costa, nu stire dupa strada. Daca esti asa de afectat de semafor, ar fi trebuit sa mergi la fata locului sa-l repari personal, asa-zisule ziarist de trotuar.

  2. Oare daca ar fi fost altcineva tot asa ar fi procedat onorabili politisti? Ne mai miram de cazul Soric. Toti sunt la fel! Asa conducere, asa justitie , asa politie, vai de noi cei multi.