Wednesday , October 5 2022

O nouă terasă de vară, Antique Garden, se deschide pe 15 iulie! (P)

Vara este cu siguranță anotimpul care prin excelență ne îmbie la relaxare, concedii și răsfăț, de preferabil la umbră.

Pentru cei care nu au plecat încă în concediu, dar îți doresc să petreacă un sfârșit de săptămână excelent în compania atât a familiei, cât și a prietenilor, avem o veste bună. O nouă terasă de vară se deschide în oraș, într-o locație mirifică din toate punctele de vedere. Mai precis la Dragomirna, pentru cei interesați să afle unde anume va fi acesta amplasată.

Telefon rezervări Antique Garden: 0744 502 680 

Locația ideală, lângă pădurea de fagi

 Nu numai că terasa cu nume amintind de vremurile de altădată va fi amplasată departe de tumultul și poluarea urbană, dar faptul că este în apropierea pădurii o va face locul preferat de destindere. Unde oare ar putea fi locul ideal pentru relaxare, dacă nu în mijlocul naturii? Partea și mai bună este că puteți să veniți și cu copiii, cadrul fiind perfect pentru ca aceștia să își consume energia specifică.

În apropiere se află și mănăstirea Dragomirna, deci locul va fi ușor de găsit pentru cei care vor dori să ajungă acolo.

Deschiderea va avea loc pe data de 15 iulie 2022, începând cu ora 18:00

Pentru cei nerăbdători să afle când va avea loc evenimentul de deschidere oficială, avem vești bune: nu mai este mult până la acel moment. Mai precis la mijlocul lunii iulie, pe data de 15, începând cu ora 18:00 sunteți invitați să vă bucurați de voie-bună, muzică pe toate gusturile și bucate alese în această nouă locație exclusivistă.

Atmosfera va fi întreținută de DJ Andi, DJ Paul Luca, Cătălin Crețu Jazz și Marius Alexandru. Nu vor lipsi meniurile special alese pentru acest eveniment.

Meniu special pentru deschidere, cu open bar

 Pentru a sărbători așa cum se cuvine acest eveniment, bucătarii aleși pe sprânceană au pregătit un meniu special pentru invitați. Acesta va fi compus din preparate din carne, gătite în diverse moduri. Astfel, veți gusta din preparate precum:

  • Grill master night and seafood paella.
  • Vrăbioară de vită maturată 21 de zile.
  • Pork chops.
  • Spider steak.
  • Barbecue ribs.
  • Deliciosul purcel la proțap.
  • Pentru iubitorii de pește: păstrăv și doradă la plită, adevărate delicatese.

Pentru copii vor fi pregătite meniuri speciale, adecvate vârstei lor. Nu vor lipsi, desigur, nici băuturile speciale care vor fi pentru toate gusturile, cu accent pe nelipsitele cocktailuri, fie ele cu alcool sau speciale pentru doamne și domnișoare.

Rezervarea este un must, nu ratați această ocazie!

Dat fiind faptul că deschiderea se apropie cu pași repezi, vă recomandăm să sunați din timp la numărul de telefon 0744502680 și să vă faceți rezervări, deoarece veți dori cu siguranță să fiți printre invitați. Este de prisos să amintim că numărul de locuri este limitat.

Dacă vă doriți să evadați departe de orașul pe care îl iubim cu toții, deși uneori acesta devine prea obositor și destinderea este ceva după care tânjim, atunci vă recomandăm să nu ratați deschiderea acestei terase de vară. Tot aici, în curând, vor exista o piscină, o zonă de grill, iar pentru cei mici, spațiu de joacă și club de vară.

Alegeți fuga de acasă într-o locație superbă, împreună cu oamenii dragi.

Contact și rezervări:

Tel.: 0744 502 680

Antique Garden

Adresa: Mitocul Dragomirnei, Str. Fantana Doamnei, Fn, Suceava, Dragomirna 727366

Vezi si

Caravana mobilă pentru testarea gratuită HPV a femeilor va fi luna aceasta în Stulpicani, Frătăuții Vechi și Noi, Broșteni și Straja

Femeile cu vârsta între 25 și 64 de ani se pot prezenta doar cu buletinul …