Tuesday , July 23 2024

O mașină în care se aflau patru flăcăi și o puștoaică a ajuns în șanț în timp ce era urmărită de poliție. Șoferul nu avea permis și a luat-o apoi la fugă prin grădinile din Liteni

Vineri seara, în jurul orei 19.15,  pe str. Mihail Sadoveanu din localitatea Liteni polițiștii au observat un autoturism marca Seat, model Leon, care se deplasa pe drumul public având direcția de deplasare către orașul Liteni. Având  informații că persoana de la volan nu deține permis de conducere, polițiștii au încercat să oprească Seatul, însă șoferul nu a respectat semnalele polițiștilor și a mărit viteza de deplasare cu scopul de a se sustrage controlului.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului  Seat, model Leon,  care a intrat imediat pe str. Dispensarului din  Liteni, unde,  din cauza vitezei de deplasare șoferul  a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se lateral într-un șanț colector ce mărginește partea carosabilă. Șoferul a coborât de la volan, a sărit un gard,  fiind urmărit de polițiști prin mai multe grădini ale locuitorilor din orașul Liteni. Până la urmă acesta a fost prins, imobilizat  și încătușat, stabilindu-se că este vorba despre Z.  Elisei, în vârstă de 18 ani, domiciliat în satul Basarabi, comuna Preutești, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În autoturismul condus acesta se mai aflau  patru pasageri, 3 majori si o minoră de 17 ani.

Z. Elisei a fost testat cu etilometrul din dotarea Serviciului Rutier Suceava, rezultatul fiind negativ. Autoturismul marca Seat, model Leon, nu deține o poliță RCA valabilă, motiv pentru care conducătorul auto a fost amendat, totodată fiind reținute cele două plăcuțe cu numărul de înmatriculare, iar vehiculul a fost imobilizat. Tânărul șofer s-a ales cu dosar penal pentru  „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”. (O.S.)

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …