Friday , September 30 2022

O mamă disperată din Rădăuți încearcă să-și salveze fiica, pentru ca nepoata ei să se bucure de “mami”

Simona Ungurean are 37 de ani, face dializă de trei ori pe săptămână și are nevoie de o operație la inimă ca să poată trăi. Simona are o fetiță în vârstă de 8 ani, pe care o crește singură, soțul părăsind-o cu mult timp în urmă

Rodica Ungurean din Rădăuți în­cearcă cu disperare să facă rost de bani pentru ca fiica sa să nu moară. Simona are 37 de ani și are nevoie de urgență de o intervenție chirurgicală pe cord deschis. Starea de sănătate a tinerei s-a degradat foarte mult în ultima vreme și din cauza insuficienței renale de care suferă. După mai multe vizite prin spitale și multe investigații, Simona a găsit o clinică privată în București unde poate fi rezolvată problema ei, dar costul aproximativ al intervenției este de 11 mii de euro, nici ea și nici mama ei care o ajută neavând acești bani. Poves­tea de viață a Simonei este și mai tristă pentru că ea are o fetiță în vârstă de opt ani, pe care o crește singură.

O asociație umanitară din municipiul Rădăuți a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a o salva pe Simona Ungurean, pentru ca fiica ei să nu rămână și fără mamă. “Ajutați o inimioară! Simona este o mamă singură ce-și crește fetița cu multă grijă și atenție, foarte responsabil. Ea face de trei ori pe săptămână dializă. O zi da, o zi nu. În ziua de dializă, stresul ei crește, parametrii biologici se modifică substanțial deoarece o lasă pe fetița ei singură în casă, doar în grija lui D-zeu. Şi asta de multe ori, căci nu vine cineva s-o ajute în fiecare zi! Deoarece ea trebuie să-și urmeze tratamentul într-un centru de dializă, timp de patru ore, pentru ca mai apoi să revină mai puternică acasă, consumul psihic este major. Simona face tratament de substituție renală și inimioara ei suportă greu. Pentru o inimă sănătoasă este necesară intervenția chirurgicală, estimată la 11.000 Euro”, au transmis administratorii fundației “Zâmbete în Bucovina”.

Cei care vor să o ajute pe Simona, o pot face donând bani în contul deschis de către mama sa, Rodica Ungurean, la Banca Raiffeisen.

RO45RZBR0000060013673576. (Cristina RUŞTI)

 

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …