O intreaga echipa de la Bucuresti va prelua conducerea si va reorganiza Serviciul de Permise si Inmatriculari Suceava

reportersite
28 noiembrie 2020, 10:19

In urma uriasului scandal de coruptie privind Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Suceava, conducerea MAI a decis ca, pentru o perioada de cateva luni, conducerea structurii sucevene sa fie preluata chiar de catre  directorul Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din cadrul Ministerului de Interne, comisar – sef Florin Cătană.

Acesta, impreuna cu o intreaga echipa de la DRPCIV Bucuresti, va incerca astfel sa reorganizeze Serviciul de la Suceava, decimat dupa izbucnirea scandalului privind spagile si coruptia care au devenit practic normele dupa care functiona S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava in ultimii ani.

5 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Vasile 29/11/2020 la ora 8:09 -

  Ai rabdare si fii optimist Asta e abia inceputul.Astea sunt operatiuni al altor servicii si nimeni nu-i intoarce.Plus ca e un semnal ca politica locala e incet incet lepadata de centru.

 2. Geo 28/11/2020 la ora 22:15 -

  In urma cu mai multe luni am fost in audienta la fosta prefecta a sucevei MIRELA ADOMNICAI ,pt a sesiza tocmai acest fapt, si anume ca se ia spaga la examinarea de la traseu si programarile se fac abia dupa trei luni de la admiterea probei scrise.D-na prefect nu era, in schimb am spus toate asta juristului institutiei, care mi a spus ca nu crede asa ceva si sa am grija ce spun ca daca n am probe, s-ar putea sa o incurc.Am zis sa verifice ei sau sa sesizeze politia, deoarece toate astea se intampla la o institutie din subordinea prefecturii.Eu cred ca stiau toti ca se ia spaga dar nu a facut nimeni nimic

 3. Mircea 28/11/2020 la ora 19:26 -

  nu se va schimba mare lucru. in cel mult doi ani toti cei in cauza vor fi pe vechile slujbe, ce a fost va mai fi [ EX. VAMA SIRET] Dar sa nu fiu asa pesimist . Ar trebui ca toti instructorii patronii de scoli de soferi sa fie scuturati si dupa caz arestati pt ca ei erau mina in mina cu politistii examinatori, dar iarasi pesimismul ma copleseste, puterea banului e asa de puternica incit nu cred ca se va rezolva mare lucru. VOM VEDEA

 4. Gigi 28/11/2020 la ora 12:51 -

  Tot timpul sa vina de la București, la spital a trebuit sa vina Bucureșteni, acum tot, suntem un județ de hoți și bandiți la drumul mare. Încă nu s au dus prin alte domenii să facă curat precum învățământ unde este în conducere un smenar și sunt acolo de zeci de ani la isj și prin școli directori corupți ce stăpânesc lumea de zeci de ani. Mai săpați!

 5. Petru 28/11/2020 la ora 10:23 -

  Trebuiesc fugariti toti din politie,DNA,Finante RAR si apoi poate ,poate se va schimba ceva ! Pana atunci ramane mafia protejata de presa locala !