Tuesday , December 6 2022

O firma germana cauta in judetul Suceava o locatie propice pentru o fabrica in care sa lucreze pana la trei mii de oameni

Firma german\ „Leoni”, specializat\ `n produc]ia de cablaje auto, prospecteaz\ pia]a sucevean\ `n ideea deschiderii unei investi]ii care s\ poat\ crea p=n\ la trei mii de locuri de munc\. Este vorba despre o fabric\ ce ar putea fi `nfiin]at\ `n ]ara noastr\, una din loca]ii fiind chiar jude]ul Suceava. Anun]ul a fost f\cut de pre[edintele Consiliului Jude]ean, Gheorghe Flutur, care a declarat, ieri, c\ reprezentan]i ai firmei sunt la Suceava [i doresc ca `n aceste zile s\ caute o loca]ie adecvate pentru realizarea investi]iei. Potrivit celor afirmate de Gheorghe Flutur, investitorii nem]ii au nevoie de o gal\ de produc]ie de dimensiuni mari unde s\ `[i organizeze activitatea, fiind vorba despre o suprafa]\ de 10.000 de metri p\tra]i. Referindu-se la acest aspect, Gheorghe Flutur a spus c\ este posibil ca firma german\ s\-[i g\seasc\ un spa]iu la Fabrica de Rulmen]i „URB Rulmentul” din {cheia. De asemenea, Gheorghe Flutur a declarat c\ aceast\ firm\ face parte din cele care au afaceri `n nordul Africii [i vor s\ `[i relocheze capacit\]ile de produc]ie spre zone considerate mai sigure. (D.P.)

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …

No comments

  1. gala sau hala ?

    Minciuni obisnuite, nu vine nimeni sa-si faca fabrica la Suceava, e prea departe si scump cand faci 11 ore pana la vama Bors.