Sunday , January 29 2023

O fetiţă în vârstă de un an, diagnosticată cu Sindromul Hohotului de Plâns

Micuţa a început să plângă, moment în care i s-a făcut rău, pierzându-şi cunoştinţa 

spital [800x600]

In data de 21 iunie 2015, la ora 16.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a fost anunţată prin 112 despre faptul că la locuinţa familiei Gheorghe P., o fetiţă în vârstă de aproximativ un an a intrat în comă. Din cercetările făcute de poliţişti a rezultat că pe 21 iunie a.c., în jurul orei 15.50, în timp ce minora Raluca D., în vârstă de un an, era acasă la mama sa Viorica P., din comuna Horodnic de Sus, fetiţa a început să plângă, moment în care i s-a făcut rău, pierzându-şi cunoştinţa. Aceasta a primit primul ajutor din partea familiei, ulterior fiind transportată la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost internată şi diagnosticată cu „Sindromul Hohotului de Plâns”, iar ieri a fost transportată la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Suceava pentru conti-nuarea investigaţiilor medicale.
Sindromul Hohotului de Plâns se caracterizează prin pierderi scurte de cunoştinţă, apărute pe fondul unei crize intense de plâns.
Sindromul rămâne un mister în medicină, întrucât nu se cunosc cauzele exacte ale acestuia. Cert este faptul că nu este periculos pentru sănătatea copiilor. (C.Z.)

Vezi si

Peste 120 de polițiști suceveni, cu 45 de mașini, prezenți pe șosele, pentru monitorizarea și fluidizarea traficului. Recomandări pentru șoferi în condiții de iarnă

Peste 120 de polițiști și 45 de autospeciale de poliție se află pe drumurile publice …