Thursday , October 6 2022

O fetiţă de doi ani, diagnosticată cu cancer la glanda suprarenală, are nevoie de sprijinul nostru

fetita


Alexia Stefana Aruxandei Jecalo este o fetiţă de doar doi ani şi şase luni din Suceava, ce a fost diagnosticată în septembrie a.c. cu neuroblastom nediferenţiat (cancer la glanda suprarenală stânga), o boală cruntă ce părea că nu îi dă nici o şansă la viaţă. Alexia a trecut prin şase runde de chimioterapie şi va trebui să mai reziste încă la două, până la sfârşitul lunii viitoare, iar în funcţie de rezultatele procedurilor medicale de investigare a stadiului real al tumorii, fetiţa va putea fi operată şi i se va putea face un transplant, doctorii dându-i şanse de reuşită.
Au fost persoane ce au ajutat-o şi până acum, dar pentru că toate procedurile necesare ca Alexia să se însănătoşească sunt foarte scumpe, ea are încă nevoie de ajutor financiar. Astfel, Asociaţia KONTRAST-E şi MULTICARE deschid astăzi, 16 decembrie, o campanie de strângere de fonduri. Punctele de colectare se află în librăriile din reţeaua de librării Alexandria din Municipiul Suceava şi în Corpul E al Universităţii “Stefan cel Mare” Suceava.
Pentru cine doreşte să facă donaţii directe pentru cheltuielile medicale viitoare, o pot face depunând o sumă de bani în conturile mamei: în RON: Aruxandei Ana Maria RO71BTRL00701201B31485XX Banca Transilvania, sau în EUR: Aruxandei Ana Maria RO64BTRLEURCRT00B3148501 Banca Transilvania.
Pentru orice întrebări, sugestii, îndrumări sau recomandări o puteţi contacta pe verişoara Alexiei, Mădălina Huzum (responsabilă de partea online a strângerii de fonduri) la nr. de telefon 0735521822 sau [email protected] ori pe mătuşa Alexiei, Ana Huzum (pentru chestiunile de pe plan local din Boto-
şani) la nr. de telefon 0745209064 sau [email protected] (G. O.)

Vezi si

Sucevenii pot plăti prin sms pentru eliberarea cărților de identitate

Începând de miercuri, 5 octombrie, sucevenii pot plăti prin SMS taxele pentru eliberarea cărților de …