Wednesday , February 8 2023

O fetiţă de doar opt zile a ajuns la spital, după ce maşina în care era a fost lovită de o dubă

accident


In data de 28 iulie 2014, la ora 14.00, pe DN 17, în interiorul comunei Scheia, Florin Popovici, de 43 de ani, localnic, în timp ce conducea autoutilitara Volkswagen nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul Opel Astra condus de Florin Norocel, de 21 de ani, din municipiul Suceava. In urma accidentului Alexandra Lucacevici, de 21 de ani, din oraşul Gura Humorului şi fetiţa sa în vârstă de doar opt zile, ambele pasagere în maşina condusă de Norocel au fost transportate la spital cu leziuni uşoare, ce nu au necesitat internarea. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un accident asemănător a avut loc tot în data de 28 iulie a.c., la ora 10.00, pe DN 29, în oraşul Salcea. Un bărbat de 42 de ani, din Vereşti, în timp ce conducea maşina nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul care avea acelaşi sens de deplasare şi care era condus de un bărbat de 37 de ani, din oraşul Salcea. În urma accidentului, o femeie de 32 de ani, din comuna Dumbrăveni, pasageră în maşina care circula regulamentar, a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. (C.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …