Thursday , November 30 2023

O fetiță de 4 ani s-a pierdut de mama sa în păduricea din zona Cartodrom. A fost găsită de poliție după mai puțin de un ceas pe strada Mărăști

Marți seara, la ora 20.38, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin  112 de F. Mihaela cu privire la faptul că  în jurul orei 20.30, în timp ce se afla în proximitatea pădurii din zona ”Cartodrom”, fiica sa F. Ana-Maria, în vârstă de 4 ani, a alergat spre interiorul pădurii și nu a mai revenit.

Femeia le-a spus polițiștilor care au ajuns imediat la fața locului că, în jurul orei 20.00, a fost la restaurantul Luca de pe bld. George Enescu din municipiul Suceava împreună cu fiicele sale minore în vârstă de 5 ani și de 4 ani. După ce au cumpărat mai multe produse, cele trei s-au deplasat pe jos pe aleea ce duce spre comuna Șcheia, aflată în laterala pădurii din zona ”Cartodrom”. La un moment dat, cele două fetițe au început să se joace și să alerge pe lângă mama acestora., la un  moment dat fugind spre interiorul păduricii.

Femeia le-a strigat pe cele două copile, însă doat fata de 5 ani a revenit lângă mama sa. Întrucât femeia este însărcinată dar și din cauza topografiei locului, aceasta a fost în imposibilitatea de a se deplasa în interiorul pădurii pentru a o căuta pe fiica sa, motiv pentru care a mers cu fiica sa de 5 ani până în zona blocurilor turn din cartierul George Enescu, unde a strigat în repetate rânduri după fata de 4 ani.  Văzând că aceasta nu răspunde, mama copilelor a sunat la  112 și a solicitat intervenția organelor de poliție.

La nivelul Poliției municipiului Suceava s-au constituit mai multe echipe de căutare care au trecut la căutarea fetiței.  În jurul orei 21.30, copilul a fost găsit în apropierea magazinului Eurostela, de pe str. Mărăști din municipiul Suceava.

Pe perioada absentării, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiindu-i totodată verificată starea de sănătate de către un echipaj SMURD, aceasta fiind în parametri normali.

Minora a fost încredințată mamei sale F. Mihaela.

 

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …