O fetiță de 14 ani din Suceava s-a spânzurat pentru că s-a certat cu părinții

28 octombrie 2017, 10:19

Fata, elevă la Scoala „Miron Costin”, s-a spânzurat cu un cablu electric agățat de o grindă, în podul casei. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl fetei. Cu o zi înainte de a se sinucide, Amalia i-ar fi mărturisit unei colege de clasă că a avut în ultima perioadă mai multe neînțelegeri cu părinții. Poliția anchetează cazul 

lumanareO copilă de 14 ani și-a pus capăt zilelor spânzurându-se în podul casei, în urma unor certuri avute cu părinții.

La data de 26 octombrie 2017, în jurul orei 13.45, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Marian M. despre faptul că fiica sa minoră, Amalia M., de 14 ani, a fost găsită decedată în podul locuinței.

Din declarația dată de bărbat a reieșit faptul că în dimineața de 26 octombrie a.c., în jurul orei 08.50, acesta a plecat de acasă împreună cu soția sa, cei doi fiind însoțiți de fiica lor. Marian M. și soția sa, Mihaela M., au plecat în Centrul Comercial Bazar, iar fiica lor a plecat la Scoala Generală „Miron Costin” din Suceava.

În jurul orei 13.30, Mihaela M. i-a spus soțului său să se ducă de urgență acasă întrucât s-a întâmplat ceva rău. Acesta s-a deplasat acasă cu un taxi, iar în momentul în care a intrat în casă a constatat faptul că fiica sa, Amalia, era decedată, fiind găsită spânzurată cu un cablu electric de o grindă din podul locuinței. Cu ocazia verificărilor făcute de polițiști la fața locului, în apropierea cadavrului minorei a fost găsit un cablu electric și un scaun, obiecte pe care, cel mai probabil, copila le-a folosit pentru a se sinucide.

Din investigațiile făcute de oamenii legii a rezultat că în cursul zilei de 25 octombrie 2017, Amalia i-a spus unei colege că are o relație tensionată cu familia.

In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care minora și-a pus capăt zilelor. (D.Z.)

reportersite

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Tudor 29/10/2017 la ora 19:37 -

    pacat de fata! dureros pentru parinti