Thursday , February 2 2023

O femeie și o fetiță din Ucraina, rănite ușor în urma unui accident petrecut la Şcheia

 Sâmbătă seara, la ora 18.25, B. Gheorghe, de 30 ani, din Mitocu Dragomirnei, a condus un autoturism Vw Passat pe drumul comunal 74, în localitatea Şcheia, dinspre cartierul Ițcani  spre DN 17, iar la intersecția cu DJ 178A, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un taxi Skoda Rapid condus de S. Valarian, de 67 ani, din Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a conducătorului autoturismului Skoda și vătămarea corporală a două persoane din autoturismul Vw Passat, de cetățenie ucraineană (o femeie de 40 de ani și o fată de 13 ani).

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l. De asemenea, acestora le-au fost recoltate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea asistenței medicale, însă niciuna nu a necesitat internarea.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …