Thursday , February 2 2023

O femeie și copilul ei de de 2 ani au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un șanț nesemnalizat, săpat de-a latul unui drum din Corocăiești

Duminică seara, în jurul orei 18.00, D. Bogdan, de 30 ani, din Verești, a condus autoturismul Audi pe un drum comunal neclasificat din localitatea Corocăiești, dinspre D.C. 66, către D.C. 65, iar la un moment dat a intrat intr-un șanț transversal din beton, rezultat în urma unor lucrări nesemnalizate efectuate pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri ai autoturismului Audi, care au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale, fiindu-le stabilite următoarele diagnostice preliminare, după cum urmează: D. Loredana, de 23 ani: „contuzie gleznă stângă” și D. Mihai, de 2 ani și 4 luni: „Contuzie toraco- abdominală”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i prelevate și mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de: „vătămare corporală din culpă” și „efectuarea de lucrări neautorizate în zona drumului public”.

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …