Wednesday , November 30 2022

O femeie omorâtă în bătaie a fost descoperită la marginea unui drum din Vulturești

Femeia avea 41 de ani și a fost găsită la 10-15 metri de casă, acoperită cu o pătură, cu pantalonii trași în jos și cu picioarele legate cu un cearșaf. Ea avea leziuni la cap și pe corp. Principalul suspect este soțul ei. Femeia era mama a trei copii

politie moarta

Ieri dimineață, la ora 08.28, o persoană a anunțat prin 112 faptul că pe raza satului Giurgești, din comuna Vulturești, este o femeie decedată în drum. La fața locului s-a deplasat o patrulă de intervenție din cadrul  SPR 12 Preutești, care în urma verificărilor a constatat că persoana decedată se numește Florina Dumitriu, de 41 de ani, din satul Giurgești, comuna Vulturești. Aceasta a fost găsită moartă pe marginea drumului comunal care tranzitează satul Giurgești, acoperită cu o pătură, având pantalonii trași în jos până la nivelul genunchilor, iar picioarele legate la nivelul genunchilor cu un cearșaf, prezentând leziuni la nivelul capului și a corpului. Cadavrul femeii a fost găsit la o distanță de circa 10 – 15 metri de locuința în care locuia împreună cu familia sa, formată din soțul ei și trei copii minori. În continuare se fac cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul, de către o echipă complexă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC Suceava. În acest caz a fost întocmit un dosar penal la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor. Principalul suspect este soțul femeii, de 46 de ani. (D.Z.)

 

Vezi si

Un bărbat de 54 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de pe un garaj

Pacientul a fost internat în secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean  Un bărbat în vârstă …

2 comments

  1. Iar fac regatenii de ras Suceava.

  2. Ce a facut Primăria in acest caz??Familie unde se consuma alcool ,a,semnalat cineva acest caz???Ce fac autoritățile statului si angajații din Primării ????