Friday , May 24 2024

O femeie din Vama şi fiica ei în vârstă de opt ani au dispărut de nouă zile

 Ana – Elena Solomon – Moroşan, în vârstă de 36 de ani, a plecat de acasă, împreună cu fiica sa, în data de 15 august, spunând că merge la cumpărături în oraşul Gura Humorului

Poliţia desfăşoară activităţi de găsire a Anei – Elena Solomon – Moroşan, de 36 de ani, domiciliată în comuna Vama şi a fiicei sale Iuliana – Stefana Moroşan, în vârstă de opt ani, tot din aceeaşi localitate.
Semnalmentele Anei – Elena Solomon – Moroşan: înălţime 1,60 – 1,65 metri, greutate aproximativ 60 de kilograme, constituţie astenică, păr scurt şaten, ochi căprui, nas mijlociu puţin turtit, urechi normale, buze subţiri drepte, bărbie mică rotunjită cu o uşoară adâncitură la mijloc, nu are cicatrici şi nici tatuaje. La data plecării de acasă era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, posibil maro, un tricou gri şi o bluză posibil verde închis, iar în picioare purta o pereche de adidaşi.
Semnalmentele Iulianei – Stefana Moroşan: înălţime 1,30 metri, constituţie astenică, faţă ovală, ochi verzi, păr blond lung pe spate. morosan [800x600]


Ana – Elena Solomon – Moroşan a plecat de acasă în data de 15 august 2014, în jurul orei 09.00, când a luat-o cu ea pe fiica ei Iuliana – Stefana Moroşan, cu scopul de a merge la cumpărături în oraşul Gura Humorului şi nu s-a mai întors. In cazul în care aveţi informaţii cu privire la aceste persoane vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

Vezi si

Candidații înscriși pentru admiterea la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” susțin vineri proba scrisă

Elevii claselor a VIII-a care s-au înscris în vederea admiterii la Colegiul Național Militar ”Ștefan …