Saturday , February 4 2023

O femeie de 45 de ani din Siminicea a ajuns în arest după ce a ocupat fără drept terenuri ale altor persoane și a distrus semne de hotar și garduri

O femeie de 45 de ani din Siminicea a fost reținută  de polițiști, fiind acuzată de 4 infracțiuni de „tulburare de posesie” și 2 infracțiuni de „distrugere”.

Conform cercetărilor efectuate, în perioada 11-15 septembrie 2020, A. Dorina ar fi ocupat fără drept, prin amenințare, o suprafață de teren de 857 m.p., care aparține lui Ț. Dorin și Ț. Mirela Alina, din Siminicea, construind un gard cu temelie pe un nou amplasament.

Apoi, în iunie 2021, aceeași femeie este acuzată că a ocupat, prin desființarea semnelor de hotar, suprafața de circa 120 mp. din terenul unei alte persoane din Siminicea, înființând ulterior un gard cu temelie de beton amplasat la 2 metri în interior.

În ziua de 1 noiembrie 2021, cu ocazia efectuării lucrărilor de bornare a suprafeței de teren proprietatea lui Ț. Dorin și Ț. Mirela Alina,  A. Dorina, prin exercitarea de acte de violență fizică și amenințări a împiedicat desfășurarea activității desființând semnele de hotar.

În noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2021, femeia a distrus gardul împrejmuitor al terenului în suprafață de 857 mp care aparține lui Ț. Dorin și Ț. Mirela Alina , ocupându-l prin desființarea  semnelor de hotar.

Apoi, în noaptea de 16/17 noiembrie 2021, A. Dorina a distrus cu intenție gardul împrejmuitor al terenului în suprafață de 857 mp , cauzând un prejudiciu de 2.000 de lei, ocupând suprafața de teren prin desființarea  semnelor de hotar.

Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de vineri, 26 noiembrie, să fie prezentata în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii de măsuri preventive.

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …