Wednesday , December 7 2022

O femeie de 44 de ani a murit după ce apartamentul i-a luat foc de la televizor

pompieri [800x600]

Un incendiu pornit de la supraîncălzirea conductorului de alimentare cu energie electrică a televizorului a dus la decesul unei femei de 44 de ani
In data de 8 noiembrie 2014, la ora ora 19.51, pompierii militari din Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Ciprian Porumbescu din municipiu.
La sosirea echipajului, apartamentul era inundat în totalitate cu fum şi gaze de ardere. După ventilarea încăperilor şi stingerea flăcărilor, a fost găsit trupul neînsufleţit al Gabrielei N., în vârstă de 44 de ani, care se pare că ar fi murit intoxicată cu monoxid de carbon. Incendiul a fost stins în limitele găsite la ora 20.00. Au ars elemente de mobilier, un televizor şi diverse materiale textile. Din primele cercetări a rezultat că incendiul a fost iniţiat din cauza supraîncălzirii şi ulterior a topirii conductorului de alimentare cu energie electrică a televizorului. (C.Z.)
 

Vezi si

LUNGU: A fost finalizat proiectul de aducțiune a gazului metan la 30 de străzi din oraș

Miercuri, începând cu ora 11:00, au fost alimentate cu gaz metan străzile din cartierul Tineretului. …

One comment

  1. Pompierii nu au folosit nici apa, nici spuma, nimic pentru ca nu a fost nicio flacara , pur si simplu a fost o ardere mocnita a televizorului…..
    Cablul de alimentare era intact….
    Pacat…