Wednesday , September 22 2021

O femeie de 37 de ani din Stulpicani a plecat de acasă, abandonându-și șase copii cu vârste între 5 și 14 ani

Tatăl copiilor este plecat la muncă în Anglia, iar oamenii din sat spun că în ultima vreme femeia  discuta frecvent pe facebook cu un bărbat și cel mai probabil a plecat împreună cu acesta

Joi, 11 martie, la ora 21:25 lucrătorii Poliției orașului Frasin, s-a sesizat în baza unor informații obținute de la persoane din localitate cu privire la faptul că N. Liliana, de 37 ani, din comuna Stulpicani, a plecat de la domiciliu, părăsind 6 copii minori.

Femeia locuiește în comuna Stulpicani împreună cu cei șase copii minori, iar soțul ei, N. Vasile este plecat la muncă în Anglia.

Cel mai mare dintre copii,un băiat de 14 ani, le-a spus polițiștilor că în seara de 11 martie 2021, în timp ce a fost plecat la un prieten, mama sa și-a făcut bagajul și a plecat de la domiciliu, într-un loc necunoscut, lăsându-și ceilalți cinci copii minori cu vârste între 5 și 12 ani nesupravegheați în locuință.

Apropiații numitei N. Liliana au spus că aceasta discuta frecvent pe rețeaua de socializare Facebook cu un bărbat și cel mai probabil a plecat împreună cu acesta.

Minorii cu vârste între 5 și 14 ani au rămas în grija unei rude, până în ziua următoare, când urma să-i preia o soră a copiilor, de 21 ani, și apoi tatăl acestora din Anglia, ce vor avea grijă de ei în continuare.

Cu privire la această faptă va fi informat şi Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Stulpicani pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale. În temeiul sesizării lucrătorii Poliției orașului Frasin, vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „abandon de familie”. (O.S.)

 

Vezi si

Doi indivizi fără permis, prinși la volan, în Voitinel

Luni, la ora 15:25, polițiștii din Gălănești, pe raza comunei  Voitinel au efectuat semnale regulamentare …