Sunday , January 29 2023

O femeie de 33 de ani, ajunsă în stare gravă la spital, le-a spus medicilor că s-a înjunghiat din greșeală în burtă în timp ce se certa cu soțul

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă după-amiază, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, după o ceartă zdravănă cu soțul. Aceasta a avut nevoie de asistență medicală de urgență, fiind înjunghiată în abdomen.

Se pare că tăietura a fost destul de serioasă, pacienta fiind diagnosticată cu leziuni hepatice. Cu toate că lama cuțitului i-a ajuns până la ficat, femeia le-a povestit medicilor suceveni că s-a înjunghiat singură, din greșeală.

Medicii au dus-o de urgență în sala de operații, femeia fiind internată în secția de Chirurgie a spitalului sucevean. ”La UPU a ajuns o pacientă de 33 ani, cu plagă înjunghiată penetrantă la nivelul abdominal cu lezare hepatică. Pacienta a declarat că s-a înjunghiat din greșeală, după o ceartă cu soțul. A vrut doar să se prefacă, dar a scăpat cuțitul. A ajuns stabilă hemodinamic  și a  fost internată pe secția de Chirurgie pentru intervenție chirurgicală de urgență”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean. (Cristina RUȘTI)

 

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …