Saturday , March 2 2024

O femeie cu permisul suspendat a lovit cu mașina o bătrână de 88 de ani pe o alee din piața Gura Humorului

Marți dimineață, în jurul orelor 07:40, o femeie de 42 ani, din Berchișești, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu autoturismul marca VW Golf, pe drumul de aprovizionare a pieții agroalimentare din centrul orașului Gura Humorului, după ce a descărcat marfa cu care a venit, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat cu partea din spate o femeie de 88 ani din Păltinoasa.

politia, masina noua Obiectiv

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitei bătrânei de 88 de ani, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Şoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că aceasta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. (O.S.)

 

Vezi si

La Zvoriștea se va construi un pod nou, pe DN 29A, pe drumul spre Dorohoi

Peste Siret, la Zvoriștea un pod nou se va construi în locul celui existent actualmente …