Wednesday , February 8 2023

O femeie cu permisul suspendat a lovit cu mașina o bătrână de 88 de ani pe o alee din piața Gura Humorului

Marți dimineață, în jurul orelor 07:40, o femeie de 42 ani, din Berchișești, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu autoturismul marca VW Golf, pe drumul de aprovizionare a pieții agroalimentare din centrul orașului Gura Humorului, după ce a descărcat marfa cu care a venit, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat cu partea din spate o femeie de 88 ani din Păltinoasa.

politia, masina noua Obiectiv

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a numitei bătrânei de 88 de ani, care a fost transportată la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Şoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că aceasta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pentru abateri la regimul rutier.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. (O.S.)

 

Vezi si

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de …