Friday , April 12 2024

O femeie cu doi copii mici a fugit de acasă de frica iubitului care o teroriza

Marți, 20 februarie, la ora 11.00, la sediul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, s-a prezentat S. Daniela, de 28 ani, din comuna Marginea, care a sesizat faptul că la data de 18 februarie, în jurul orei 14:00, a fost amenințată cu acte de violență de către concubinul său, solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că S. Daniela se află de mai mulți ani de zile într-o relație concubinaj cu A. Constantin, de 29 ani, din Fălticeni, relație în urma căreia au rezultat doi copii. Toți aceștia locuiesc pe raza municipiului Fălticeni. În urma mai multor conflicte avute cu bărbatul, femeia a părăsit împreună cu cei doi copii minori locuința din Fălticeni, din data de 17 februarie aceasta locuind împreună cu cei doi copii la o soră din Voitinel.

În tot acest timp, A. Constantin i-a adresat femeii amenințări cu acte de violență, atât prin intermediul apelurilor telefonice, al mesajelor dar și prin intermediul altor persoane.  În aceste condiții, fiindu-i creată o stare de temere, S. Daniela s-a adresat cu o plângere penală cu privire la cele sesizate, soliticitând totodată, emiterea unui ordin de protecție. A fost completat formularul de evaluarea al riscului, constatându-se faptul că se impune emiterea ordinului de protecție, A. Constantin,fiind obligat să păstreze o distanță minima de 100 de metri față de femeie și copiii minori ai acesteia, în vârstă de 5 ani și de 3 ani.

S. Daniela a precizat faptul că va locui în continuare cu cei doi copii pe raza comunei Marginea, la imobilul ce aparține tatălui său.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „amenințarea”.

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …