Saturday , January 28 2023

O femeie cu doi copii, dintre care unul de doar 8 luni, a furat un telefon dintr-o casă din Moldova Sulița

Ea era la cerșit și a văzut telefonul pe pervazul exterior al unui geam

Marți, 2 aprilie, la ora 09:45, polițiștii din Pojorâta au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că o femeie de etnie rromă, care se afla împreună cu doi copii, unul cu vârsta mai mică de un an, a sustras un telefon mobil dintr-o casă Moldova Sulița. Polițiștii s-au deplasat spre locul faptei, unde, după ce au discutat cu un vecin al persoanei păgubite, au aflat că femeia se îndrepta împreună cu cei doi copii spre comuna Breaza. În urma măsurilor întreprinse, a fost identificată Adriana M., de 25 de ani, din Vicovu de Sus, care era însoțită de copiii săi, în vârstă de 9 ani, respectiv 8 luni.

Femeia și copiii au fost conduși de bunăvoie la cel mai apropiat imobil, unde, în prezența proprie­tarului și a surorii sale, s-a procedat la efectuarea de controale corporale asupra celor trei. Asupra fetiței de 9 ani au fost găsite produse alimentare și suma de 37,5 lei, iar asupra mamei, care își ținea me­zina în brațe, a fost găsit în mână telefonul marca Samsung. Fiind întrebată de proveniența acestuia, femeia a relatat că l-a sustras de la o locuință din localitate, unde a fost la cerșit. La fața locului s-a prezentat și păgubitul, care a relatat că  telefonul îîi aparține și că se afla pe pervazul exterior al casei când femeia a venit la cerșit cu cei doi copii. Telefonul mobil a fost ridicat și predat proprietarului, fără a prezenta defecte sau urme de uzură. Prejudiciul  se ridică la 1.000 de lei, fiind recuperat în totalitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …