Saturday , October 1 2022

O femeie care traversa neregulamentar a fost acroșată de o mașină, la Rădăuți. Şoferul a plecat de la locul accidentului

Femeia a fost lovită cu oglinda retrovizoare, a căzut, s-a rănit și a a fost transportată la spital de o ambulanță care trecea prin zonă. Conducătorul auto, un bărbat din Burla, nu a anunțat Poliția și a plecat spre casă. El are acum dosar penal

O femeie care traversa prin loc nepermis a fost acroșată cu oglinda retrovizoare a unei mașini, pe o stradă din Rădăuți.

Miercuri, 6 mai, la ora 09.30, Viorel U., de 71 de ani, din comuna Burla, conducea autoturismul Ford Focus pe str. 22 Decembrie din Rădăuți, iar când a ajuns în dreptul unei case a fost surprins de apariția pe carosabil a Mariei F., de 78 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără a se asigura, acroșând-o cu oglinda stânga a autoturismului.

În urma impactului, femeia a fost proiectată pe carosabil, suferind leziuni. Aceasta a fost preluată de un echipaj de ambulanță aflat în trecere prin zona producerii accidentului și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți.

După producerea accidentului, conducătorul auto a așteptat ca victima să fie preluată de ambulanță, nu a sesizat organele de cercetare penală și a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior în timp ce se deplasa spre casă.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”. (O.S.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …