Thursday , February 2 2023

O tânără a murit şi un tânăr a fost rănit după ce s-au electrocutat, pe un vagon de tren aflat în Gara Burdujeni

UPDATE: Tanarul electrocutat, in varsta de 20 de ani, este stabil hemodinamic si respirator, prezinta arsuri faciale grad 1,2 si la nivelul palmei, marci traumatice care corespunzand locului de intrare si iesire a curentului electric. El a fost trimis pentru supraveghere si continuarea tratamentului la Centrul de Arsi din Iasi, a informat dr. Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

Două persoane au fost electrocutate, în Gara Burdujeni, din municipiul Suceava. Evenimentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112, miercuri dimineață, la ora 3:38, a anunțat ISU Suceava.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari suceveni, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava (SAJ).

Echipajele salvatorilor au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Rănitul era conștient și cooperant, dar prezenta arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.
De asemenea, deasupra unui vagon de marfă, staționat pe linia 15, se afla o altă victimă, de sex feminin, aceasta fiind, din nefericire, carbonizată.

Tânărul rănit a fost preluat de către un echipaj SAJ, cu medic, și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Din primele informații, cei doi se urcaseră pe vagoane pentru a face fotografii.

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …