Monday , October 3 2022

O femeie a mers la Poliţie la o săptămână după ce a fost lovită de o maşină

politia-rutiera-18 [800x600]

Aceasta a mers cu un certificat medico – legal din care rezultă că are nevoie de 17 – 18 zile de îngrijiri medicale. Poliţiştii au stabilit că femeia a fost lovită de o maşină în timp ce traversa neregulamentar strada. Soferul a mers la poliţie după producerea accidentului, declarând că victima i-a spus că nu a păţit nimic şi nu doreşte să meargă la spital

O suceveancă a mers să reclame la Poliţie că a fost lovită de o maşină la o săptămână de la accident. In data de 6 februarie 2014, la sediul Poliţiei municipiului Suceava, s-a prezentat Elisabeta Colibaş, de 58 de ani, din municipiul Suceava, care a reclamat că pe data de 30 ianuarie 2014 a fost victima unui accident rutier, produs pe strada Ion Irimescu, din localitate. Aceasta a mers la poliţie şi cu un certificat medico – legal din 3 februarie 2014, emis de Serviciul Judeţean de Medicină Legală(SJML) Suceava, din care rezultă că femeia prezintă fractură la o coastă pentru care are nevoie de 17 – 18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Reclamanta a mai precizat că nu a mers la spital pentru consultaţii şi nici nu a anunţat incidentul prin 112, însă ulterior pe 3 februarie a.c. a mers la SJML Suceava de unde a obţinut certificatul medico legal.
In urma verificărilor făcute de poliţişti s-a stabilit că pe 30 ianuarie 2014, la ora 17.00, la sediul Poliţiei municipiului Suceava, a venit Daniel Scutar, de 30 de ani, din oraşul Salcea, care a declarat că în jurul orei 16.30, în timp ce conducea maşina pe strada Ion Irimescu din municipiul Suceava din direcţia Moara spre Suceava, a accidentat o femeie care a traversat strada prin spatele unui microbuz maxi – taxi, fără să se asigure în prealabil. Pentru a o evita acesta a tras dreapta de volan, însă totuşi a lovit-o cu oglinda retrovizoare stânga, intrând într-un morman de zăpadă şi acroşând un autovehicul parcat. Daniel Scutar a mai declarat că femeia i-a spus că nu a păţit nimic şi nu doreşte să meargă nici la spital şi nici la poliţie. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. După ce bărbatul a dat declaraţii, poliţiştii au mers în zona unde s-a produs accidentul, însă nu au găsit victima. In data de 31 ianuarie 2014, la sediul Poliţiei s-a prezentat şi Elena C., proprietara maşinii parcate ce a fost lovită de Daniel Scutar, însă femeia nu ştia că în urma accidentului a fost lovit şi un pieton.
Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier Suceava faţă de Daniel Scutar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (C. ZUZEAC)

Vezi si

Sunați la 112 dacă ați văzut acest bărbat!

Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute POPESCU CEZAR VASILE, de 41 …