Sunday , September 25 2022

O femeie a fost găsită înecată într-un pârâu din Sadova

inecat

O femeie de 68 de ani, din localitatea Sadova, a fost găsită cu faţa în jos, într-un pârâu adânc de 15 centimetri. Anchetatorii au suspiciunea că aceasta a căzut de pe o punte suspendată la o înălţime de trei metri, s-a lovit la cap şi nu s-a mai putut ridica 

Ieri dimineaţă, în jurul orei 06.50, agenţii Postului de Poliţie Sadova au fost anunţaţi telefonic despre faptul că în pârâul Sadova, în apropierea unei pensiuni, a fost găsit decedată o femeie. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului a stabilit că, în albia pârâului Sadova, la o distanţă de circa 10 metri de DN 17A, a fost găsită decedată Rodica Rusu, de 68 de ani, din comuna Sadova. Din primele cercetări ale anchetatorilor rezultă că femeia, în seara zilei de 28 aprilie 2015, în jurul orei 20.00, a plecat de acasă la cumpărături. La trecerea peste puntea suspendată ce traversează pârâul Sadova, aceasta a alunecat şi a căzut de la o înălţime de 2,5 metri în albia pârâului, accidentându-se. La o primă examinare sumară, cadavrul prezenta o leziuni la nivelul funcţii de circa şase centimetri produsă ca urmare a căderii şi lovirii de pietrele din pârâu. In zonă, apa are o adâncime maximă de 25 de centimetri. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului Câmpulung Moldovenesc pentru efectuarea necropsiei, urmând ca medicul legist să stabilească cauza decesului.
„Două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, dintre care unul cu o ambulanţă SMURD, s-au deplasat la faţa locului. Într-o zonă unde se afla o punte suspendată, la o dife-renţă de nivel faţă de luciul apei de trei metri, s-a găsit trupul unei femei, în vârstă de 68 de ani, care era poziţionat cu faţa în apa adâncă de aproximativ 15 centimetri. Militarii au scos trupul femeii, care nu prezenta semne vitale, şi l-au adus pe malul apei. Organele abilitate au preluat cadavrul şi urmează să stabilească ora la care a survenit decesul şi cauzele producerii acestuia”, a declarat purătorul de cuvânt al ISU Suceava, plutonierul adjutant Alin Găleată. (C.Z.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …