Tuesday , February 7 2023

O femeie a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafața corpului, după ce butelia de la aragaz i-a explodat în față

Bătrâna de 82 de ani, din comuna Drăgoiești, a încercat să-și pre­gătească ceva de mâncare când, din cauza unei defecțiuni la sis­temul de conectare dintre butelie și aragaz, s-a produs o explozieambulanta

O femeie în vârstă de 82 de ani din comuna Drăgoiești a ajuns marți după-amiază, în jurul orelor 17.00, în stare gravă la unitatea spitalicească suceveană, cu multiple arsuri pe corp, după ce i-a explodat în față butelia de la aragaz. Se pare că totul s-a în­tâmplat în timp ce femeia încerca să-și pre­gătească ceva de mâncare, iar din cauza unei defecțiuni la sistemul de conectare dintre butelie și aragaz s-a produs o explozie. Feme­ia a fost găsită în stare de in­conștiență, căzută pe podeaua în­căperii, de către ginerele său. Băr­batul a sunat la 112, iar un echipaj al Ambulanței a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Spitalul Orășenesc din Gura Humorului. După o evaluare, pacienta a fost diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe aproximativ 20% din suprafața corporală. Mai exact, aceas­ta avea arsuri pe față, pe ambele mâini și pe fese. Din cauza stării gra­ve de sănătate în care se afla, medicii au decis transferul pacientei către Spitalul Ju­dețean Suceava, unde a fost in­ternată.

Din verificările făcute la fața locului de către reprezentanții ISU, s-a constatat că ferestrele și aco­perișul bucătăriei de vară unde a avut loc explozia erau distruse. (C.R.)

 

Vezi si

Activitate de informare și conștientizare a publicului cu privire la riscurile asociate navigării pe internet

Marți, 7 februarie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate …