Monday , May 20 2024

O fată de 20 de ani, un băiat de 21 de ani, studenți la Cluj, și un bărbat de 41 de ani – sucevenii care au murit în cumplitul accident din Bistrița Năsăud

Trei persoane din județul Suceava au murit într-un accident care a avut loc duminică seara pe DN 17C, la Telciu – Bistrița Năsăud, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar.

Robert Cehren se afla la volanul autoturismului și avea doar 21 de ani. Tânărul era din localitatea Pojorâta și era student la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, la Științe Economice.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care se afla în mașină, a decedat. Conform infobistrita.ro, acesta era unchiul lui Robert Cehren.
A patra persoană din autoturism, un tânăr de 20 de ani, tot din Pojorâta, student la Cluj, a ajuns la spital și este în stare stabilă.

Prietenii și apropiații au transmis, pe rețelele de socializare, numeroase mesaje de condoleanțe pentru familia îndurerată, după ce au aflat tragica veste.

Un grav accident rutier s-a produs duminică seară, pe DN 17C, în Telciu, județul Bistrița-Năsăud. Trei persoane și-au pierdut viața după ce autoturismul în care se aflau, cu numere de Suceava, s-a izbit frontal de un autocar ce transporta 37 de persoane, condus de un bărbat de 48 de ani.
Din impact, autoturismul sucevenilor a fost proiectat în afara părții carosabile, ajungând într-un râu.
”Echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care erau de cod negru – prezentau leziuni incompatibile cu viaţa – o femeie, 20 de ani, un bărbat 21 de ani şi un bărbat de 40 ani. Echipajele de descarcerare au procedat, în prima fază, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conştient şi cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului. Victima, un bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani – a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizată şi evacuată la UPU SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale”, a precizat, duminică seara, ISU Bistriţa-Năsăud. (O.S.)

Vezi si

Lucian Harșovschi: Strada Grigore Antipa va fi modernizată și reabilitată în totalitate

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că strada Grigore Antipa va fi modernizată și …